Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

maanantai 15. maaliskuuta 2010

kuolema kuittaa univelat...


Hellurei!


Ja näin taas on viikko vierähtänyt...tai pikkasen enemmänkin eikä ole kerennyt kauheesti päivitteleen. Treenailtu on, siinä ei mitään uutta ja tänään käynnistyi 15:s dieettiviikko... samalla sen pitäisi olla tämän välitiputtelun viimeinen rutistus. Toivon parasta. Painoa on lähtenyt ihan mukavasti tosin pääkoppa nyt ei ole mihinkään tyytyväinen. Tämän lajin parissa olen varmasti poikkeuksellinen yksilö;D Viime viikolla treenailin sekä Kuopiossa että Turussa. Tosi mukavaa vaihtelua ja treenikin saa vähän uutta puhtia kun laitteet ja ympäristö vaihtuvat välillä. Gym 2000 salilla onkin uudet laitteet kuten aikaisemmin oon tainnut mainitakin. Täkäläisten kannattaa käydä testaan paikka:) Vieressä vanhempaa kuvamateriaalia tammikuulta


Monet aistit ovat muuten dieetin aikana parantuneet huomattavasti. Esimerkiksi hajuaisti on nykyään aivan toisenlainen. Kahvin haistaa jo kaukaa (tosin siihen olen niin addiktoitunut, että tämä ei yllättänyt yhtään), ruoka tuoksuu nykyään paljon voimakkaammin...jopa kaalin höyrystäminen siis tuoksuu hyvälle:D Lisäksi musta on tullut tosi herkkä kaikille äänille.. Iltaisin en saa unta jos joku pitää ylimääräistä meteliä. Nyt viikonloppuna kun majoittauduin veljeni luokse Turkuun, sain unen päästä kiinni varmaan viiden aikaan kun kuulin kaikki kadulla ja rappukäytävillä kulkevien ihmisten äänet. Todella raivostuttavaa:/ Nukkuakin kuitenkin tarvis vähän enemmän kuin neljä tuntia. Mainittakoon vielä, että jaksan toki ymmärtää sitä baarireissun jälkeistä tappelua pariskuntien välillä.. taisi se tyttö lentää itkemään käytävällekkin vähäks aikaaja taisi ihan mun pustiluukustakin huutaa suoraan sisälle.. Liikutuin suorastaa. P*RKELE!!!! Se siitä vuodatuksesta:D


Viikon ohjelmassa ollut siis perus punttitreeniä, nyrkkeilyä, intervallia ja lihaskuntoa. Laitan noi loppuviikon treenejä ylös..


Torstaina jalat

1.Hackkyykky syvään korokkeella 5*

2.SJMV tangolla5*

3.Prässi takareisipainotteisesti jalka kerrallaan 5*

4.Pallokyykky kp 12,5kg 3*

5.GHR selänojennuslaitteessa 10kg lisäpaino

6.Pohkeet hackkissa

15min kävelymatolla


Perjantaina


Aamulla perus pumppitreeni yläkropalle ja illalla intevalli soutaen 15 min 30-30. Intervalli tuli tehtyä pitkästä aikaa myöhään illalla. Nyt kun tohon yötreenailuun ei oo tottunut niin sekin vielä vaikuttaa aika paljon tohon unettomuuteen.


Lauantaina pumppitreeni jaloille


1.Hackkyykky 85kg 5*15-20

2.kyykky heilurihackissa 4*

3.askelkyykkykävely kp 17,5kg 4*20

4a.reiden ojennus jalka kerrallaan 4*15-20

4b.reiden koukistus 4*15-20

5.Prässi etureisille 4*15-20

6.pohkeet istuen c


Sunnuntaina kolmen tunnin yöunien jälkeen lihaskuntoa tutuin liikkein kesto 30min ja 10 min kävelymatolla. Kuuden tunnin junassa istumisen jälkeen oli vähän enemmän energiaa ja tekemään työntävät.. eikä siinäkään mitään mainittavaa... Tällä viikolla yritetään sitten vääntää treenit täysillä, niiknuin tietysti yleensäkin mutta pientä keventyä ajatellen yritetään vetää kroppa melkein piippuun asti. Nyt piikkimatolle rankaseen itseensä.


*M*Ei kommentteja: