Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 18. maaliskuuta 2010

190310

YO! Kello on varttin yli kuusi ja päivän eväät on purkitettuna, aamupala syötynä ja nyt hetki relaamista kahvikupin kanssa. Toisin sanoen, musta on tullut aamuvirkku. Tai siis päätin niin :) Mind is everything, aiheesta voisi toki kirjoittaa paljon paljon pidemmänkin tesktin, mutta mulla on vielä paljon opittavaa  joten siirretään sitä tuonnemmaksi. ;)

Ja aamupalasta pääsen sujuvasti aiheeseen, joka on tuottanut paljon iloa ruokarintamalla viime päivinä; sinappi. Turun sinappi. Resepti: Wokkivihanneksia pakasteesta (20kcal/100g!!), kidneypapuja säilykkeestä (purkitettu nähtävästi vuonna 95 mutta ei anneta sen nyt häiritä), herkkusieniä (tuoreita). Kaikki edellä mainittu pannulle sopivaksi aikaa. Suolaa. Lopuksi isoon kippoon, sinappia päälle ja sekoitetaan.


Eilen aamulla kukonlaulun aikaan treenasin jalkoja. Ensimmäistä kertaa tajusin maastavedon aikana puristaa takareisillä. Treenaa ajatuksilla älä silmillä tai jotain sinne päin.. Treenit menee nyt melko yksinkertaisella jaolla yläkroppa - alakroppa, höystettynä käsispesilisaatiolla, treeni joka toinen päivä.

Tarvitseeko tänne edes kirjoittaa miten mukavaa on kun aurinko paistaa ja kevät tekee tuloaan?! Nyt täyttyy D-vitamiinvarastot ja vielä kun muistaa syödä (altaassa kasvatettua) kalaa kaksi kertaa viikossa niin johan mieli virkistyy. Huumorin kukka on kaunein kukka.

-E


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon Emma huolissani susta, kun noin aikasin oot hereillä. :D Ja vieläpä sivuat kalan kasvatusaihettakin... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heee..ii :)
meillä on yhteinen himo (treenaamisen yms. lisäksi,heh) sinappi, TURUN sinappi :)
Sillä on moni ruoka nähnyt uuden maailman.

Ja lisää yhteisiä himoja täytyy mainita tässä samalla...ensin luulin että ei ole Double Pron Manzikkaa voittanutta kunnes maistoin suklaata! Se on pala TAIVASTA :)
Naaaamii!

Aurinkoisia päiviä !!

Maaret

emr kirjoitti...

Ninnu; sää et uskokkaan miten aikasin oon nyt ollu hereillä, ja ilman kelloa useana aamuna =) no, meen nukkumaankin ennen kuin lastenohjelmat on loppuneet =) mutta mä nautin tästä! Ja nauti sä sun lomasta, ei tosin varmaan tarvitse käskeä =)!!!

Maaret: Moikka! ihan loistava eines tuo sinappi, pitäs olla hyvää myös vaaleen lihan kaverina, enkä nyt puhu lenkkimakkarasta ;D
Ja toi DB suklaa on jotakin aivan mahtavaa, ja nimenomaan tuollaisena mössönä, sekoittuukin ihan törkeen hyvin!!