Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kultsa viikonloppu

Blogitytöt tässä moi!


Viikonloppu siis vietetty samassa tukikohdassa, Kultsan kisat 2010 on nyt taakse jäänyttä historiaa, tässä asioita jotka jäi meidän mieleen:

-Takuu varman, tutun turvallinen sama (paska) taustalevy CD joka pyörii kisasta kisaan. T-N-T! Livin la vida looooooocaaaa! Joo kyllä me tykättiin, ei mitään arvostelun sanaa päässyt.. :)
- CBB:n pitkässä silmää todellavan mielyttävän rakenteen omaava Olli Kaminen! Rakenne, amen.
- Sitten tämä 16 vuotias junnumestari, Kristian, 16 vee?! Kaikki rispektit sinne suunnalle. Ihan mielenkiintoista olisi tietää millaista siellä (mahtavien) 16 -vuotiaiden koulumaailmassa on kantaa omia eväskippoja mukanaan ja vetää dieettiä ym!
- Vähän oudot sijoitukset CBB:n lyhyessä..
- Masters kisaajat olivat varmaankin kimpassa sopineet, että joka jannu valitsee mielestää hirveimmän vapari biisin ja vetää sen ihan pokalla, jos asian laita oli näin; Loistavaa Huumoria! Tänä iltana ei tuu pakkeja.
- Kahvikupit oli helkkarin isot, eihän tollasta kukaan jaksa juoda. ;DD
- Ihmisten kiehtova laumakäyttäytyminen. On hienoa seurata, ja varmasti kisaajillekkin mieltä kohottava kiitos kun porukka valuu aaltona pois katsomosta heti kun voittajan nimi on kuulutettu. Kuka on ekana kotona??! Kiire Kiire Kiire! Vallan hieno tapa osoittaa kunnioitusta seuraamaansa lajia kohtaan.
- Body fitnesissä....ei hirmu tarkasti tullut seurattua sarjojen kulkua, osittain kuitenkin. Jutta G:n ja Erikan kunnoissa hiuksen hienot erot, kuten tasapisteetkin kertovat, oltaisiin ehkä Erika kyllä laitettu ykköseksi.. Tiina Vaskelainen näytti hyvältä, onneksi tämä kisa voitettiin kunnon perusteella :)
- Sitten taas kerran tuntui katsojana siltä, että kisapäivä oli melkoisen pitkä. Viimeiset sarjat vedetään haipakalla läpi, niin että se paikalle jäänyt 20% koko alkuperäisestä katsojamäärästä jaksaisi katsoa kisat loppuun. "Nooo, vetäkää nyt sitten posedownikin vielä..." -tyyppistä kommenttia kuuluttajalta?!! SM -kisoissahan viimeisenä on ollut aina (kun me ollaan oltu katsomassa) kehonrakennuksen overall (tai ihan yhtä hyvin CBB), eli todella arvostettu ja muutenkin mielenkiintoinen "näytäntö", tuollaisen pitäisi ehdottomasti saada paraatipaikka kisa-aikataulussa. Oho, oliko vähän puolueellista, omaa mielenkiintoa tukevaa tekstiä, ups. ;)
- Sellaistakin mietittiin, että mitenköhän toimisi jos keholajit ja sitten BF ja fitness olisi kokonaan eri päivinä, tai vaikkapa ihan omina tapahtuminaan. Tai sitten laitettaisiin vain selkeesti aikatauluksi 10-20, kunnon tauot sarjojen välissä, ja vaikka kerrankin kehonrakennus ensimmäiseksi! kimuranttia.

Kuulostipa siltä että meillä on taas vaan negatiivista sanottavaa, ehei, oikein kivat kisat oli taas kerran, aina ideat ja ajatukset vaan lentää. Tässä esimerkiksi yksi, jo kerran Kultsalla hyväksi havaittu piristys kilpailuiden seuraamiselle ;) :Body -lehden sivuille olikin ilmestynyt myös kevään arvokisa edustajat. Toivottavasti kaikki pääsevät ja päättävät lähteä edustamaan itseään, ja siinä sivussa Suomea maailmalle.

Kisojen seuraamisen lisäksi tehtiin kaikenlaista muutakin, oli taas ihan super viikonloppu!! La aamuna käytiin treenaamassa aikaisin aamulla, ja käveltiin kotimatka ihanassa auringonpaisteessa kämpille. Sunnuntai aamuna käytiin kävelemässä Tervasaaressa, ihan mahtava aloitus päivälle. Sitten lähdettiinkin moikkaamaan Maaritin valmentajaa ja vielä legendaariset "teik öweit pillillä" ehdittiin nauttia ennen kuin Maaritin juna lähti kohti Kuoppijjoo. Muu aika menikin syömiseen, ja eväiden valmistamiseen. Ainiin ja venyteltiin minuutti lauantai iltana.


Taas kerran, ei voi tarpeeksi korostaa miten hienoa on kun on ystävä, joka jakaa saman harrastuksen ja elämäntyylin. Blogin lukijoille hauska "kertomus". Ollaan siis käyty sama ala- ja yläaste, ja ollaan oltu toistemme vihamiehiä vielä yläasteellakin, mutta sitten sattumusten kautta löydettiin toisemme :D heh. Näihin tunnelmiin, hyvää sunnuntain jatkoa, vielä ehtii relaksoitua kunnolla ennen uutta alkavaa viikkoa.

Terkuin Emma ja Maarit

3 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Huh, ekassa kuvassa on kyllä kaksi niin lihaisaa ja pussireisistä neitiä että oksat pois!

map kirjoitti...

-1:D

emr kirjoitti...

Siis Jonna puki mun ajatukset sanoiksi ;D! or not, mutta kiitos kommentista! Jota me ei yhtään teilattu :)) Tsemppiä kiristelyyn Jonna!