Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

maanantai 19. huhtikuuta 2010

200410

Hyvää huomenta,

viikko on potkaistu käyntii eilen suht etureisipainotteisella hapotustreenillä. Tuo pidempien sarjojen jalkatreeni on melkein noussut suosikiksi, tuntuma on taattu ja sen kun pistää menemään niin kova treeni on aikaansaannoksena takuu varmasti. Eikä tarvitse niistä painoista niin paljon kantaa huolta. En olekkaan vähään aikaan kirjannut treenejä tänne, joten tässä eilinen treeni:
Ma 19.4.2010
1. Smith kyykky, lankku kantapäiden alla x3
2a. Yhden jalan prässi - 2b. Yhden jalan ojennukset x3/jalka
3. Vaakahack x3
4a. Jalkojen nostot x3 - 4b. Leveä kyykky (tanko jalkojen välistä) kevyesti x2
5. Pohkeet rest-pausena 1 sarja, 60 toistoa (30kg)

Tuo pohkeiden rest-pause tosiaan oli tarkoitus tehdä koko sarja samalla kuormalla, mutta 27. toiston kohdalla oli pakko kiskaista se 10 kilon pleitti pois.
Tämän jälkeen olikin sitten mukavaa mennä viettämään aikaa jalkojen päälle 8 tunniksi.. :)

Lauantaina kun oltiin salilla Maaritin kanssa, mulla oli yläkropan treeni, jotka siis nyt välidieetin jälkeen ovat painottuneet käsivarsiin, hauikseen ja ojentajaan, joita ollaan sitten veivattu tuollaisella EDT -nimisellä treenisysteemillä, lyhyesti: paljon sarjoja lyhyeen aikaan. Yläkropan treenin alkuun teen muutamat liikkeet muille lihaksille ja sitten loppuun puoli tuntia väännetään ojentajaa ja hauista vuorosarjoilla;
La 17.4.2010
1a. V-soutu - 1b. Arnold press, istuen x3
2a. Takaolat KP - 2b. Pystysoutu taljasta x3
EDT:
1a. Kapea konepenkkipunnerrus - 1b. Hauis, mutkatangolla -15min.
2a. Hauis taljasta, köydellä - 2b. Push down taljasta -15min.

EDT:ssä on tarkoitus myös viikottain lisätä sarjamäärää. Ensimmäisen viikon treeni saattaa tuntua "suht helpolta", mutta viikko viikolta palautumisresurssien huonontuessa treenit kyllä on kovia, vaikka kyse onkin noista (mikroskooppisen) pienistä lihaksista.


-E

Ei kommentteja: