Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 13. toukokuuta 2010

130510

Ja se oli rakkautta ensi...kokemalla!

Vietinpä tuossa noin 24 tunnin rykäisyn Turuus, kun sattui joku kalenterijuoppojen pyhä tuohon viikolle. Ja koin ainakin tämän alkuvuoden siisteimmät kokemukset! ja yleensäkin kyllä yksi siisteimpiä kokemuksia ikinä. Pääsin nimittäin elämäni ensimmäistä kertaa pyörän kyytiin, eikä nyt ollut kyse sellaisesta itse poljettavasta...

Olen edelleen ihan huumassa koko touhusta, wuhuu! :))

Muutenkin oli tottakai huippureissu, yövyin siis Maaret ystäväisen luonu (huom ei Maarit, kaikki aina sekoittaa yhden kirjaimen erosta). Mahtavaa mennä paikkaan jossa kaikki elää samalla tyylillä, Maaret ja hänen miehensä on kummatkin, voisi kai sanoa kisakonkareita. Ei tarvitse raahata esim. keittiövaakaa mukana, hätätilassa voi lainata puuttuvia ruoka-aineita ym. Ja keittiön nurkasta löytyi pahvilootallinen vanhoja Flexejä! Olen kyllä todella onnekas kun lähipiirissä on monta lajia harrastavaa/seuraavaa ihmisistä! Haney halaa teitä mun puolesta ;)


Lyhyt visiitti siis mutta sitäkin antoisampi. Tänään käytiin Ruissalossa syömässä omat eväät ja sitten Naantalissa ihastelemassa auringonpaistetta, aika meni siivillä ja ilmakin oli lämpimin tänä keväänä. Pian uudestaan!

Ja kiitokset vielä kyydeistä ;)
-E

3 kommenttia:

map kirjoitti...

Kuulosti tosi hyvältä..vaikka noi ilmat ei suosinut kyllä yhtään:D
Kyllä sitä tosiaan on onnellinen noista ystävistä:)

emr kirjoitti...

Vaikka sun kans meillä ei kyllä oo mitään yhteistä, oon aina tosi vaivaantunut sun seurassa.

"Olisko sulle ok jos syön nopeasti?"

:D

Anonyymi kirjoitti...

Te molemmat olette äärimmäisen hankalia tapauksia, teidän kanssa ei tule yhtään toimeen ja ymmärtäminenkin on hieman vaikeaa ;)

Kädet ylös, bruuuuumm!!
Mopo-tuuletus.
Ootas vaan Maarit kun kuulet mitä täällä ollaan jo suunniteltu ;D

Aurinkoa ja haleja, molemmille!!
MaarEt