Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 15. toukokuuta 2010

150510


Aamu alkaa...puurolla! eiii kai, salaattia?! Luin viime viikolla että maito ja viljatuotteet lisää autisteilla autismioireita. Mielenkiintoista, vaikka en tiedä voiko autismipotilasta verrata "terveeseen" ihmiseen, näin ihan sivulauseena ;).

Proteiiniksi salaattiin punaista lihaa ja kananmunaa, paljon suolaa ja pippuria, kookosöljyä ja kastike turkkilaisesta jogurtista.


Tuon setin ja sopivan määrän chillailua -jälkeen olikin aika tavata Satuseni kello 8.00 ja suuntana tori ja mielessä tuoreet vihannekset. Ei ollut pahemmin tarjolla luomuvihanneksia, joten oli tyytyminen "tavallisiin", noin kymmenen kilon säkin sain itselleni kerättyä vihreää, punaista ja valkoista. Vihannesten jälkeen mentiin innoissamme kahvilatelttaan kun huomattiin että tarjolla oli kanelia kahviin. Tovisen jälkeen vasta tajuttiin ettei kaneli toki (vain) kahvia varten oltu valikoimaan otettu, vaan riisipuuron, molemmilla oli jotenkin daiju fiilis kun todettiin oma tyhmyytemme, tai siis että oltiin ajateltu että onpa kerrankin hieno ajatus että olisi kanelia tarjolla kahviin, heh, toivottavasti ymmärsitte pointin tästä soperruksesta :)

Tori reissun jälkeen seurasi useita tunteja istuskelua rannalla ja laiturilla, miten idyllistä, ne on ne pienet asiat (en tosin yhdistäisi jos puhutaan lihaksista?)..
Reissu päättyi Ekoloon kun piti hakea Sadulle taateleita, ja tulihan sieltä taas muutakin napattua mukaan, odottamattoman odotetusti.. Koko päivän ostos-saldo kuvassa, musta tulee täydellisen tasapainoinen nainen kun juon tota yogi teetä, no, maku on ainakin loistava! Ja nyt kun mietitte meneekö mulla paljon rahaa ruokaan kuukaudessa, vastaus on tyly KYLLÄ! heh. heh.


-E4 kommenttia:

map kirjoitti...

Olipas mukavan näköinen päivitys:) Piristi kummasti!

emr kirjoitti...

Sepäs oli mukavasti sanottu, kiitos :). Pirtee päivä = pirtee päivitys!

map kirjoitti...

Voisinkin koota puolestaan oksennuksen tänne omastani:D

Satu kirjoitti...

Se kanelijuttu oli kyllä ihan käsittämätön! Siinä huomasi miten asioista ajattelee ehkä hieman valtavirrasta poiketen. Ei mulle tullut mieleenkään, että kanelipurkit oli varattu (pääasiassa) riisipuuroa varten...