Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

maanantai 28. kesäkuuta 2010

290610

Ma..ti...ke...to...pe...elämä.

Keskikesän juhlamenot vietin ihan tuli vesi maa -linjalla kahden parhaaan ystäväni kanssa. Ette ikinä arvaa kuka se toinen on ;). Mihin ihminen tarvitsee rahaa kun on ihan super tyyppejä ympärillä?! no okeiii, vuokraan, ruokaan, salimaksu, kisajutut...DAMN! hiton todellisuus. Eleltiin 24h ilman "mukavuuksia" (tosin eipä noita sähkökenttiä pakoon kauhean helposti varmaankaan pääse). Mökkeilyä eli metsittymistä tosin olisi voinut jatkaa vielä pidemmänkin aikaa. Vitsailtiinkin lähtiessä että jos joku ulkopuolinen olisi tarkkaillut meitä niin saattaisi mielipide reissun mukavuudesta olla toista luokkaa, "siellä ne vaan makas lattialla ja vaihto muutaman sanasen tunnissa", kaikille se ei riittäisi mutta meillä tuo toimi (ja toimii!) ihan täydellisesti. Paluu kaupunkiinkin sujui sekin mukavasti, onneksi asun ihan super paikassa jossa todella viihdyn. Tänne vaan assosioituu kaikki ns. pakko -toiminnot tällä hetkellä, onneksi kuitenkin olen taas lähempänä ajatusta siitä, että asioihin voi todella helpostikkin vaikuttaa ihan Itse, mutta se hiton raha!?? ;D´

Dieetti sujuu vielä ihan mutkattomasti, sen mutkallisuuteenkin tosin on helppo ihan sillä ajatuksen voimalla! Nälkä ei vielä raasta pahemmin, ja ajatukset pysyy suht hyvin kasassa, kuten pitääkin tässä vaiheessa. Ehtiihän tässä olla romuna vielä monta viikkoa. Nyt kelien lämmettyä huomaa että kroppa on jotenkin herkistynyt kuumemmalle ilmastolle ja kerää nestettä vähän enemmän, myös vatsassa on ollut erikoisia tuntemuksia jotka laitan myös ns. helteen piikkiin koska mitään sen kummempia muutoksia ruokailut tai muutkaan rytmit eivät ole kokeneet.

-E


4 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Uuh, missä kunnossa tyttö alkaa olla! Mulle ei varmaan ees nollarasvoissa tule tommosia suonia.. Ei siinä mitn, nollarasvoihin on aika HELVETIN pitkä matka ja niin on kympinkin..

Tsemii!

emr kirjoitti...

Olitpas Jonna loihtinut imartelevan kommentin joten kiitos :). Ja kyllä täälläkin saa muutaman mäkivedon vielä juosta että aletaan olla lähempänä edes sitä kymppikerhoo :P. Ja paljon paljon tsemppiä sinne myös!

Satu kirjoitti...

Joskus tuollainen mökkiytyminen tekee tosi hyvää, on sitten miten city-ihminen tahansa. Se auttaa pääsemään kiinni niihin oikeasti tärkeisiin asioihin. Ja ruoan valmistaminen takassa on huomattavasti mielenkiintoisempaa ja inspiroivampaa (se hypnotisoiva tuli!) kuin ruoan tekeminen hellalla saati sitten ruoan lämmittäminen mikrossa. Ainakin mun mielestä.

Ja kyllä, dieetti, sekä sinun että Maaritin näyttää etenevän loistavasti. Kovia likkoja ootte!

emr kirjoitti...

Toi valmistus juttu on todellakin tärkeä. Kuten oon täällä ennenkin aihetta sivunnut (ja tietty me ollaan useissa keskusteluissa :) ) niin nykyään kaikki on vaan sitä pika pikaa ja "Ruoka" sitten lämmitetään vähän säteilyttämällä sitä mikrossa, mahtavaa :D!!