Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 3. kesäkuuta 2010

Mitä muuta eurolla saa kuin hampurilaisen?

Työelämä aloitettu railakkaasti..nesteet ovat palanneet nilkkoihin ja olo on muutenkin kuin olisi turvoksissa koko ajan... Liekö juuri töistä johtuvaa, kun kroppa ei ole tottunut taas olemaan jalkojen päällä useampaa tuntia. Paino on ainakin hivuttautunut pikkusen ylöspäin, joten eipä tuo olotila ihan vääräkään ole , mutta en anna sen VIELÄ masentaa.. tässä on paljon muitakin asioita, joista pitäis olla enemmän huolissaan kuten vapari, kisa-asut sun muuta. Elämäni liikkuu isoissa ympyröissä, as you can see ;D

Nyt on "korkattu" sitten tämä Turun kesä ja olenkin ollut aivan huumassa näistä maisemista. Pari pakollista lenkkiä on suoritettu urheilupuiston maastossa ja kyllä mieli lepää kun joka toisella askeleella kuulee, kuinka olen astunut etanan päälle :/ Näistä joukkosurmista huolimatta maisenman vaihtelu on ollut mieltä virkistävää!:) Kesäasuntoni sijaitsee noin sadan metrin päässä Turun kauppatorilta ja olenkin käynyt tuttuun tyyliin torilta hakemassa puoli-ilmaiset vihannekset. Miten voi suomalaista tomaattia saada jo eurolla tai jopa alle!?!? Nuukan ihmisen unelmapaikka. Tuoretta parsakaaliakaan en ole pitkään aikaa syönyt ja tänään kävin hakemassa sitä useamman nipun ja voi että oli hyvää.

Nyt on pakko palata vielä työasioihin. Nimittäin työkaverini innostui joulun tienoilla käymään taas kuntosalilla ja tein hänelle treeniohjelman, jota hän alkoi noudattamaan. Nyt maanantaina mua oli vastassa 10 kiloo kevyempi heppu. Eipä se ohjelma niinkään häntä laihduttanut, mutta olipa se joku runko tai ainakin osa sitä uudelle, terveellisemmälle opiskelijaelämälle (mikä muutenkin on siis yksi terveellisemmistä elämäntyyleistä: makaroonia, tonnikalaa joskus ja aina on kun varaa, alkoholi astuu kehiin). Toivottavasti kesä ja kärpäset..tai ennemminkin terassit eivät vie miestä mennessään!!! wink wink;b Ja laihtumisen lisäksi henkinen hyväolo näkyy ja tuntuu, mikä ehkä onkin vielä suurempi juttu loppupeleissä:) Vaikka hänen saavutukset ei henk. koht. mua koske (koska tää on ennen kaikkea narsistinen yksilölaji;D) niin kyllähän tuo antaa lisää motivaatiota omiinkin suorituksiin. Ja paljon antaakin!!!

Treenitkin vanhalla tutulla salillla maistuu hyvin. Löytyypä sieltä säkkikin, jolla olen toteuttanut mm. viikon intervalliosuuden. Perjantaina tein siis intervallin soutaen 15 min 30-30.. hyvä etten lähtenyt soutamaan ympäri salia sillä laitteella..ens kerralla lataan pinon painoja vuoraamaan sen lauitteen. Tuon jälkeen kun puhtio oli ihan v*tusti jäljellä siirryin noin 10 minuutiksi hakkaamaan säkkiä aika säälittävin voimatasoin tosin. Kaiken kruunasin lepoisalla köpöttelyllä kävelymatolla. Jokseenkin aika rankka satsi mut yllättävän mukava. Teinköhän jotain siis liian laiskasti, koska intervallitreenin kuuluu olla kaikkea muuta kuin mukavaa?!?!? Treeneihin palataan lisää tuonempana..Nyt nukkumaan..Iloista viikonloppua!!:)
*M*

3 kommenttia:

emr kirjoitti...

Vähän mahtava saavutus sun työkaverilta!! toi vaan kertoo just oikeenlaisesta asenteesta hommaan, eihän se painonpudotus kuitenkaan mitään kauhean monimutkaista ole :).

Ja täälläkin paino vaan nousee, mahtavaa kun tulee lihasta puoli kiloa viikossa :P!? (positiivinen ajattelu positiivinen ajattelu positiivinen ajattelu vaaka on ystäväsi!!)

map kirjoitti...

Kato meille käy juuri tämä HARVINEINEN efekti..paino kiristyy ja lihastuu samaan aikaan..Niin meidän tuuria!!:D

emr kirjoitti...

Tää on tosi raskasta, miks lihas kasvaa näin helposti?! en mä haluu tän isommaks, haluun sentään näyttää NAISELTA!!

;))