Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

020610

Moikka,

vihdoinkin olen ryhdistäytynyt tuon lihashuollon kanssa, suurin motivaattori on ollut poseeraus treenit, kun tuntuu niinkin yksinkertainen asia kuin jalan sivulle vienti tyylikkäästi tuntuvan turhan tuskaiselta. Eli teemalla lonkkien avaus on menty aika pitkälti. Luin jostain sporttilehdestä artikkelin lonkankoukistajista, oli muuten about ainot kiinnostava juttu koko lehdessä. Muita "mielenkiintoisia" artikkeleja lehdessä:
- 8 houkuttelevaa kesävoileipää (=syö leipää hyvällä omallatunnolla, etkö sä syö leipää?! mitä sä sitten syöt??)
- Suojaa rintasi granaattiomenalla (tääkin ongelma pitäis poistua tässä syksyn mittaan)
- Juokse, niin aivot kasvavat (eli ei pelkoa)
...No mutta takaisin tähän oikeasti mielenkiintoiseen juttuun, artikkelissa kerrottiin että lihaksistamme juuri lonkankoukistaja reagoi eniten ihmisen tunne-elämään eli mentaalipuoleen, mielenkiintoista. Artikkelissa aavisteltiin myös kireiden lonkkien vaikuttavan pakaroiden kiinteytymiseen (vääränlaisten liikeratojen vuoksi). Myös pömppövatsaan voi etsiä osa-syytä lonkankoukistajista vääristyneen rangan asennon vuoksi.

Tämä alkuviikko on (taas) kiituroinut ohi huimaa vauhtia. Pikkunälkääkin on ollut, tai lähinnä huomaa että vatsa alkaa murista nopeammin ruokailun jälkeen, ja saattaa jopa silloin tällöin tuntua tyhjältä. Näistä oireista pitää olla kiitollinen kun ottaa huomioon miten korkealla päivittäinen kalorinsaanti on.

Nyt kello lähenee kahdeksaa joten Pikku-Emmalla on nukkumaanmeno aika. Huomenna olisi tarkoitus herätellä henkiin vanhaa harrastusta kuntonyrkkeilyä, jotta saadaan ohjelmaan mielenkiintoa ylläpitävää aerobista treeniä! Välttelen viimeiseen asti soutulaitetta ;)

-E

Ei kommentteja: