Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

040710

Kulutusta kulutusta kulutusta, rahan, ajan ja KALOREIDEN.

Päiväduunaamisen jäätyä olen pyrkinyt pitämään peruskulutusta suht samalla tasolla, no ihan 8 tuntia en ole ympäriä kaupunkia kävellyt, mutta esim. pyöräillyt kiertoteitä salille, jättänyt julkisten käytön vähemmälle jne...

Eilen meillä oli Ninnun kanssa Tunnin kestänyt HC-back to nature-patikointi retki Nuuksiossa. Reitti oli 4 km pitkä ja sen nimeä en tähän hätään muista. Enemmän ja vähemmän kivistä ja juurista ja mäkistä polkua. Erikois-esteinä piti ohitella erisuuruisia reitillä olleita perheitä. Tosiaan tunnissa selvittiin tuosta matkasta suhteellisen rennolla vauhdilla.

Uuvuttavan retkeilyn päätteeksi ajettiin turvallisesti salin läheltä löytyville kallioille, ja nautiskeltiin eväitä. Saatiin nautiskella myös erään Ihmisper**en tosi hyvistä jutuista ihan kahteen otteeseen, ihmiset+alkoholi..ei siitä sen enempää. No eipä tuo millään tavalla päivää onnistunut pilaamaan, tuli vaan taas vahvistusta näille omille elämän arvoille.

Ennen retkeä olin aamulla treenaamassa jalat. Liikkeinä vaakahackkia, ojennuksia, koukistuksia, askelkyykkykävelyä, pohkeita ja vielä vatsaa. Treenin päätteeksi kävelymattoa 15 minuuttia. Olen hehkuttanut muutamille läheisille uutta taitoani; pystyn lukemaan lehtiä kävellessäni matolla, ennen teksti hyppi ja pomppi miten sattuu, kaikkia (tärkeitä!!) taitoja siis voi harjaannuttaa.

Lauantain iltapäivä ohjelmassa oli vielä kävelyretki Wellmaxiin, Douple Pro pääsi aamulla loppumaan, muutama muukin purnukka ja pussukka taas tarttui kainaloon. Ja hei muuten, Wellmaxissa on tosi hyvä valikoima näitä superfuudeja jos ne kiinnostavat (WARNING: lisäävät mm. tietoisuutta jonka jälkeen on kauhean hankala tehdä mitään perusduunia?! hehhe). Otin kokeiluun Chia siemeniä; paljon omega 3:sta, antioksidantteja, kuitua, "hyytelöityy" liottaessa, ja vielä vitamiinejakin. ;)

Tuo treenikuva on otettu juhannusviikolla, en siis pumppaile olkapäitä jalkatreenissä, ainakaan jos joku on näkemässä (niin joko arvaatte miksi treenaan aina niin aikaisin?! hheh..)

-E

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kunto on kyllä kova! Tsemppiä ja onnea oravanpyörästä irrottautumisesta :D!!

emr kirjoitti...

Moikka! tsemppiä ei oo koskaan liikaa ;) Kiitos!