Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

aa...viikko meni jo!!!

Viikko siis taas takana päin ja kaikki sen sisältämät minuutit käytetty tehokkaasti.. Ihmisen pitää olla tehokas!!!;D Elikä viikolla olleet vapaapäivät sujuivat rattoisasti Suomea kiertäen. Ensin muutto Kuopiossa asunnosta toiseen ja seuraavana päivänä päivävierarailulle Helsinkiin treenaamaan pullistelua ja viettämään aikaa hyvässä seurassa.. Muuten viikko onkin mennyt töiden ja treenien parissa.Yllättävää.. Kuka on muuten keksinyt välivuoron!?? tarkoitan aikaa esim. 11-19 Ei siinä ole mitään järkeä tai inhimillistä!!!

Kuopiossa muuton asunnosta toiseen tein tosiaan kolmessa tunnissa, koska pakettiautoa ei pidemmäksi aikaa saanut. Muuttotoveriksi sain meidän tiimiläisen juniorikisaajan, joka oman aamuintervallinsa jälkeen pohkeitaan uhmaten kipitteli iloisesti portaita edestakaisin laatikkokuormat käsivarsillaan. Harvemmin noin kärsivällisiin dieettaajiin törmää. Varsinkin jos yhteistyökumppanina olen minä:D Kiitos vaan tuhannesti vielä avusta:)

Kyllä muuttaja on parsansa ansainnut. (Huom! kengät vain muuttotarkoituksessa)

Emman rohkeita tekoja ihaillen itse pinnistelen minimaalisen vapaa-aikani kanssa, mutta olen kiitollinen työtovereistani, jotka kruunaavat tuon hyvän kehon ja mielen ruokamekan. Heidän ansiostaan paikalle raahautuminen ei tuota tuskaa:) Ja nyt kun vihdoin olen päässyt kolmen asunnon loukusta kahden asunnon "inhimillisempään" yhdistelmään jää tuota rahaa duunista muuhunkin. Kuten Helsingissä vierailemiseen ja olenkin käynyt tunnollisesti siellä joka viikko valittamassa kuntoani ja nesteisiä nilkkojani ;b Poseeraaminen kun on melko hankalaa yksinään opetella ( tai sitten olen liian laiska yksinoppijaksi tälläKIN saralla), on pakko mennä toisen patisteltavaksi. Muistakaa vastasisaret: vatsa sisään! Kauheen vaikeeta asia nimittä sisäistää:D

Sitten muutama sananen treeneistä. Elikä tällä hetkellä viikkoon sisältyy kuusi punttia, pari intervallia ja tuota lenkkiä kolme kappaletta..joten vapaisiin minuutteihin saadan vielä lihashuoltokin mukaan;)
Nyt tankkauspäivän viimeisen aterian kimppuun ja nukkumaan!

Nauttikaa ilmoista! Niin teen mitäkin (valkoisesta seinästä ei erottais:D)
*M*

Ei kommentteja: