Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 17. heinäkuuta 2010

170710

Si mennää!

Maarit kävi täällä taas pyörimässä muutaman päivän mun ilona, ja täytyy sanoa että oltiin tosi tehokkaita. Ja pelkästään positiivisessa mielessä, saatiin paljon aikaiseksi kummallekkin tärkeitä asioita; kisabiksu asiat kuntoon (mutkien kautta heh), treenit hoidettiin, hyötyliikuntaa kävellessä ympäriinsä -ja siinä samalla muutamat "juoksevat" asiat kuntoon, nähtiin muutamia kivoja ihmisiä extempore eli sosiaalisiakin oltiin edes pikkuisen, ja käytiin Wellmaxillakin esittämässä kiperiä kysymyksiä, sitten se tärkein; rentouduttiin! (katselemalla Muumeja). Baariin ei taaskaan keretty, DAMN!!!!!


Tänään aamulla kävin veivaamassa jalkoja, pyörytyksen ja tööt -olon merkeissä. Tulipa tehtyä joka ikinen sarja kaikesta huolimatta ja vielä se vartin kävely päälle, voima/kestävyystasoista tosin voi olla montaa, lähinnä negatiivista mieltä! Suihkun jälkeen olinkin jo hieman enemmän läsnä tällä maapallolla ja kotiin päästyä suoritin pienen nollauksen makoillen.

Nyt on muuten käynnissä Tampa Bay Pro missä on ihan huikee "kasa" naiskehonrakentajia, harvinaista herkkua jopa tuolla jenkeissä! Eli kaikki lajista kiinnostuneet kipin kapin vaikkapa tuonne. Vaikeaa valita mitä kuvia linkittäisi, niin monta mielenkiintoista nimeä!


Nyt pitää lopettaa ;) Kuvat siis RX Muscle.com!

-E

Ei kommentteja: