Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

tankkauspäivän riemuja:)

Helle hellii meitä kaikkia.. myös "bodaajaa", joka tekee sisätyötä ja treenaa parhaimmillaan pari kertaa päivässä..näkyy hyvin iholla (ei niin millään tavalla:D). Kisaväriä voi mennä purkki enemmän kuin monella muulla kanssakisaajalla.. Nyt kun mummotaudista on päästy eroon astuu penikkaongelma kehiin..:D Koskaan ei oo hyvä, mutta onneksi lähes jokailtainen putkirullaus antaa jotain helpotusta ongelmaan. Uni on tosin aika katkonaista kun joutuu ramppaamaan vessassa kolmisen kertaa yön aikana rullauksen vuoksi:/ Mutta eipä lähdetä valittamaan. Ainakin lähtee p*askat kuona-aineet liikkeelle. Tänään on takana tankkauspäivä, minkä kruunasi 600g mansikoita:D Nyt on tosin maha piukeena..:D Huomenna olis sit tarkoitus lähteä marjoja poimimaan talvea varten. Olenkin hyvä poimija kun ainuttakaan marjaa ei suuhun eksy...VIELÄ:D


Tänään takana kevyemmän jakson viimeinen treeni. Olen pitänyt kevennystä nyt poikkeuksellisen pitkään kun noiden jalkojen kanssa on ollut vähän ongelmaa. Kevyemmät jumpat on tosin päättänyt puolen tunnin aerobinen osuus, mikä ei ole läheskään niin mukavaa kun punttailu. Sen voi onneksi suorittaa ulkosallakin, mikä onkin osoittautunut mattoa/spinnipyörää huomattavasti mielekkäämmäksi vaihtoehdoksi.

Viikkoon on sisältynyt Helsingissä vierailua, josta Emma jo mainitsiki. Jokainen reissu on kyllä kultaakin arvokkaampi ollut vaikka siellä tuleekin ravattua joka viikko. Tällä kertaa saatiin yksi murhe vähennettyä: kisa-asun hankinta. Tosin siinä asussa olis syytä näyttää hyvältä, joten murheita ompi vielä paljon edessä;D Nyt olenkin kotiseudulla piipahtamassa ja yritän tuota sosiaalista elämää mahdollisuuksien mukaan ehtiä täällä harjoittamaan. Nyt alkaa vaan jo olemaan päiviä kun oikeasti ei vaan jaksa yhtään mitään tai ketään.. muistutan toisinaan lähinnä pms hirviötä vaikka kuinka noita estrogeenitasojen nostattajia pyrinkin välttämään:D Vapaat menee siis reissatessa ympäriinsä, mikä on toisaalta hyvä juttu. Eipä ehdi kaatumaan kämpän seinät päälle.

Nyt vielä illan viimeisen aterian kimppuun. Palataan ja yritetään palautuakin jossain välissä:)

*M*

Ei kommentteja: