Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 21. syyskuuta 2010

Tiristely jatkuu


Jahas..Mahtava kisaviikonloppu takana ja treenien täyttämään arkeen palattu. Fiilikset edelleen hyvät ja energiatasot korkeammat kuin moneen viikkoon. Johtunee osittain varmasti tuosta monen viikon jännityksestä ja tressistä, mikä laukesi lauantaina. Tai sitten olotila johtuu siitä järjettömästä lauantain ruokamäärästä. Kisapäivää edeltävänä viikkona painoa putosi tosiaan peräti 6 kiloa. Eli ei ollut todellakaan varmuutta siitä pääseekö kerääntyneistä nesteistä eroon ajoissa. Onneksi luotto valmentajan antamiin neuvoihin ja niiden noudattaminen teki ihmeitä ja sai tämän moonfacella varustetun tytön eroon kertyneistä riemukiloista. Kiitosta vielä myös Jaakkolan Kaisalle, joka auttoi stressivatsat toiminnassa!
Vaikka tuo kunto hieman vajaaksi, lavaesiintymisestä puhumattakaan, tuonne Lappeenrannan karsinnoista jäi mieletön stemppi päälle. Ihmisten antama palaute, mikä on ollut yllättävän positiivista on todella antanut lisäenergiaa loppudieetille. Kiitos siis kaikille palautteesta ja kannustusesta:)

Pientä listausta laitan ylös mitä muutoksi viimeiselle viikolle tuli nesteiden poistamiseksi. Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan! 1. Aerobista vähemmän, käytännössä yhdellä punttitreenillä mentiin ja pakkollinen loppuaerobinen suoritettiin mukavasti istumapyörää polkien pienellä teholla. 2. Tukisukat!!!! (*tekee ristin merkkiä*) Korvaamaton apu, joskin ei kovin esteettinen, mutta itseäni nuo puuterin sävyllä varustetut sukat eivät häiritse:D 3. unen lisääminen. Kun treenit väheni aikaa jäi pikkasen muuhunkin kuin koulutöille ja duunille. 4. Päätös tehdä vähemmän töitä. Vaikka opiskelijalle jokainen lisätienesti on lähes välttämättön on joskus punnittava asioita muunkin kuin rahan näkökulmasta. Tuon asian ymmärtäminen on mulle aika haastavaa toisinaan.. 5. Vatsan toiminen. Pitkään vatsa voi stressistä johtuen tosi huonosti ravintoaineet eivät imeytyneet ollenkaan. Sain avuksi MetaRelaxeja ja magnesium geeliä eli vatsan päälle levitettävää mankkua. Kun vatsassa ei mankku imeytynyt, ihon kautta tavara meni sitten paremmin perille. Karkeasti sanottuna. Tässä siis muutama pointti. Toivottavasti jollekin näistä on jotain hyötyä.
MetaRelaxeja suosittelen lämpimästi, auttaa unen saantiin ja laatuun. Ei nimittäin tule käytyä vessassa yön aika kertaakaan, mikä on merkki syvästä unesta:)

Nyt puuskutetaan treeniä paria kertaa päivässä. Treenejä muutettu jonkun verran, jotta hapotus ei pääse samantien iskemään. Tänään takana ihka ensimmäinen intervalli crossarilla suoritettuna ja sainpa itteni vedettyä piippuun vaikka kunnon mäkijuoksua ei valitettavasti voita mikään..tarkoitan siis että toi oli jopa mukavaa mäkisprinttien rinnalla. Jonnakin tuli samaan aikaan suorittaan omaa intervalliaan viereiseen laitteeseen. Siinähän ehti hyvin vaihteleen kuulumisia ja näkemyksi elämän kaikkeudesta ruokaohjeista pyykinpesuvinkkeihin (sanaakaan ei vaihdettu:D)

Nyt kasautuneiden koulutöiden pariin...tai no...toi keittiökin kutsuu eväiden valmistukseen...

* M for Maarit *

6 kommenttia:

emr kirjoitti...

Ah, siis multa meni ohi jotenkin toi että sulta tippu kuusi kiloa vikan viikon aikana! Aika huimaa :)! Ajatella miten paljon tollanen stressitila (henkinen ja fyysinen) tosiaankin vaikuttaa (ainakin meillä naikkosilla!!).

MetaRelax on tosiaan sama tuote kuin Poliquinin Yin-Mag, ihan huippu"kamaa"! ja samoiten tuo magnesium geeli eli (Poliquinin) Topical Mag!

Jonna1983 kirjoitti...

Joo, Maarithan oli todella surkessa kunnossa Lappeenrannassa, rakenne ihan susipaska, ei lihaksia, stailaus ja vaparikin meni aivan keturalleen..NOT!

Jos toi oli sun käsitys vajaasta kunnosta niin meikä astelee lavalle kunnon bulkkikunnossa :D

Äläkä unohda, et sulla on maailman paras hieroja myös apuna :)

Tsemii! Hyvältä näyttää ja vielä paremmalta parin viikon päästä!

map kirjoitti...

Kiitos tarkennuksesta Emma:) Joo siinä syömisen ja muun huumassa jäi vissiin sanomatta..:D

Tosiaan kiitokset osoitan vielä oikeasti hyvälle hierojalle myöhemmin..pari kertaa täytys piipahtaa vielä enne kisoja runnottavana eli ektiäs Jonna hyvät teet sit;)

Annemari kirjoitti...

Tuntuu kyllä hurjalta, että tuosta tiristyis mitään rasvaa enää. On kyllä niin kuivannäköinen kunto. Ootko käynyt rasvoja mittaamassa?

Kaisa Jaakkola kirjoitti...

Hienoa Maarit, kiva kuulla että neuvoista oli apua!

Tiedoksi tosiaan, Yin Magia (mm. tauriinia, B6:a ja magnesiumia sisältävä kompleksi) saa meiltä suoraan tilattua, kuten myös kaikkia muita Poliquinin tuoteita - www.biosignature.fi.

Muille kuin superrasvattomille Maaritin ja Emman kaltaisille tuo Topical Mag täytyy laittaa polvitaipeisiin. Siellä rasvaa on ihon alla vähiten joten magnesium imeytyy tehokkaasti verenkiertoon. Kisakireällä sillä ei liene niin väliä kun rasvaa on niin vähän joka puolella - mutta tyypillisesti voidemagnesium levitetään siis polvitaipeisiin.

Terveiset tytseille New Yorkista! Emmalle terveisiä Derekiltä, suomitytöt oli tehneet hyvän vaikutuksen :)

map kirjoitti...

Kiitokset terveisistä! Jopa ihka ensimmäisen yövuoron jälkeen sain unen päästä kiinni suht nopeasti ja yllättävän syvänkin unen vielä, osittain varmasti noiden kapselien ja geelin vuoksi (en yleensä valvotun yön jälkeen nuku montaa tuntia)...hienoa:)

Annemari:läkroppa on varmaan aika lähellä hyvää kireyttä mutta jalat on vielä sellaiset, että niistä irtoaa rasvaa. Kutsit jää varmasti haaveeksi, mutta toivon että kahdessa viikossa päästään kunnossa eteenpäin.