Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Juna puksuttaa, pyörät pyörii jne.

Maanantai, hiilaripöhnät ja kisaväri rippeet..

Maanantai oli väsyneistä väsynein. Sitä se teettää kun rakkaat rutiinit rikkoontui viikonlopun aikana, gääg. Maananatain aamutreeni meni ihan mukavasti, kuten tähän asti 99% niistä on mennyt, siis dieetin aikana, aamut on todella hyvää aikaa mielellisesti joten ne pitää hyödyntääkin! Ensimmäisen jumpan jälkeen aloin kärsiä väsymyksestä ja alakuloisesta fiiliksestä. Kakkostreenin loppupuolella sentään alkoi serotoniinit taas erittyä. Loppupäivä toki mentiin kooman vallassa, ei muuta kuin kymmenisen tuntia yöunta ma-ti ja...

...tiistai olikin moninverroin helpompi päivä, VAIKKA tein jalkatreenin double-splittinä, eli aamulla etureidet ja päivällä takareidet, ja kaloreita ei tuollaiseen kulutukseen tietenkään ihan riittämiin ollut tarjolla, kuten tässä vaiheessa ei ole tarkoituskaan. Iltapäivällä pääsin vielä Lotan hellään huomaan LPG -imuriin, teki muuten terää.

Tänään vuorossa oli omatoiminen kuntonyrkkeily, eli intervalli tyyppinen hikijumppa. Loppujen lopuksi (burnereiden imeydyttyä ja kropan lämmettyä) sain yllättävänkin hyvin puristettua mehut itsestäni, kyllä häämöttävä maalilinja tsemppaa kummasti. Loppupäivän olenkin sitten "nauttinut" elämän tympäännyttävistä velvollisuuksista ja realismista, joka siivitti myös jonkinnäköiseen siivousintoon, huom. en ole niitä ihmisiä jotka siivoaa kun jokin on pielessä, mutta eikös dieetillä tule itsestä uusia puolia esiin? ;) No olipa tehokas päivä loppujen lopuksi, miten arvostettavaa?!

Hieman turhamaisuutta vielä, Sokokselta löysin huulikiillon jossa mainittiin paraben free, pakkohan se oli ostaa!?


-Emma

PS. Linkki mielenkiintoiseen Poliquinin artikkeliin;
http://charlespoliquin.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/455/Massive_Changes.aspx

Ei kommentteja: