Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 16. syyskuuta 2010

PICP:n loppu ja takaisiin Suomeen...


(Kuva: http://derekwoodske.blogspot.com/)
Sunnuntaina oli sitten koko kurssirupeaman viimeinen päivä, ohjelmassa teoriaa harjoitusohjelmien laatimisesta (vuosi, viikko, kausi ym tasolla), harjoitusliikkeiden valinnasta, eri metodien toimivuudesta eri urheilulajien edustajilla ynnä muuta mielenkiintoista. Salin puolella oli iltapäivällä vuorossa käytännön koe, eli pareittaín testasimme yhden päälikkeen ykkösmaksimin, ja ykkösmaksimin perusteella testasimme tietyllä painolla kaksi apuliikettä. Yksikään kurssilainen ei suoriutunut apuliikkeistä "puhtaasti", tai siis kaikista 8 toistosta jotka oli tavoite suorittaa. Eli harjoitusfilosofia on se, että jossei liikeradat ole täysin puhtaat, kyseistä liikettä ei tehdä, esimerkiksi apuliikkeissä piti tehdä tietyllä painolla 8 puhdasta toistoa, jos tekniikka petti, ilmoitettiin suorittajalle "OK that's it", eli toistoja ei todellakaan väännetty hampaat irvessä loppuun tekniikasta piittaamatta.
Minulta testattiin leuanvedot vastaotteella, ja 1RM oli kehonpaino + 13,5kg, olin ihan tyytyväinen, koska en ole treeneissä vielä koskaan käyttänyt lisäpainoja leukoja vedellessä. "Pikkuliikkeinä" testattiin trap-3 ja kiertäjät käsipainolla polveen nojaten, jotka siis feilasin.

Kurssipäivän lopuksi käytiin vielä sitä, miten testitulosten perusteella muokataan/laaditaan harjoitusohjelma, jolla saadaan yläkroppa balanssiin. Teoriatunnin jälkeen kurssi olikin ohi, ja tunnelma oli melko naatti, oppiminen ei ole helppoa! Kurssin vetäjät oli ihan huippuja; Andre, John ja Derek. Kaikenkaikkiaan siis myös PICP1 oli loistava kokemus, tää nyt ei varmasti yllättänyt ;).

Anne, Andre ja Emma

Anne oli ihan innoissaan salin voimistelumahdollisuuksista;


Maanantaina kello soitti kukonlaulun aikaan, ja taksikin saapui ajoissa, huristeltiin kentälle ja check-in:n jälkeen olikin aikaa kierrellä muutamat putikiit ja nautiskella kupposet kahveeta. Charles piti Biosigulla niin hyvän puheen kahvinjuonnin hyödyistä, että taidan ottaa tuon paheen takaisin aamurutiineihin! Paluumatka tehtiin Riikan kautta, jossa ei ehditty oikeastaan muuta kuin siirtyä seuraavalle lennolle. Suomeen saavuttiin keskipäivän tienoilla, haikea mieli oli siitä että kurssit oli käyty, mutta kotioven avatessa oli ihan hyvät fiilikset, ah omat rakkat rutiinit, heh.

Dieetti suijui matkatessa ihan naurettavan mutkattomasti, oikeastaan oli helpompaa kun oli irrallaan normaalista ympäristöstä, ja oli paljon muuta ohjelmaa ja ajateltavaa. Ruokapuoli pelasi hienosti, kun on vaaka messissä niin kaikke pelaa, ja paikka jossa pääsee valmistamaan ruokaa, edes ajoittain. PICP:llehän valmistettiin lihat lähtöiltana, ja säilytettiin niitä respan jääkaapissa (iso ja painava jätesäkillinen lihaa herätti hilpeyttä muutamaan otteeseen..). Monet eivät olleet varautuneet yhtä hyvin, ja Anne lahjoittikin ylimääräisiä kananmuniaan muille kurssilaisille. Vihannekset ja hedelmät säilyivätkin ihan hyvin hotelllihuoneessa. Salitreenit hoitui myös täysin mutkitta, kiitos Padeian ja Idrott Husenin loistavien puitteiden, molempia saleja saimme kaiken kukkuraksi käyttää ilmaiseksi!

Padeia Gym
Nyt on sitten pari loistavaa koulutusta takataskussa, ja työt starttaa Täysillä Fitness Expon kisojen jälkeen! :)

Kotosalla alkuviikko on mennyt hujauksessa treenien ja muiden asioiden hoitamisen parissa. Keskivikkoon saakka treenailin normaalisti, ja loppuviikko mennäänkin sitten kevyesti viimeistellen. Nyt päässä pyörii vain hoidettavien juttujen lista, huh! Viime hetki paras hetki myös kisaviikolla? :D
Huomenna aamulla ensin hieman väriä, sitten juna alle ja Lappeenrantaa, sitten alkaakin ihka ensimmäinen kisakoitos olla oikeasti käsillä!


Emma

4 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Hurjan paljon tsemppiä teille molemmille Lappeeseen! Tulette olemaan kireitä, upeita ja lihaisia!

Kuopiolaiset on niin tympeää sakkia ettei täältä taida saada kyytiä kisakatsomoon. Junamatkailu ei kauheasti tällä hetkellä houkuta! Kisafiiliksiä ja kuvia odotellaan :)

emr kirjoitti...

Kiitos Jonna, tsempit tulee tarpeeseen, tänään on ollut niin kummallisia mielialoja ja tuntemuksia nimittäin! :j

Harminpaikka etten pääse paikanpäälle, onneks on netti ja ahkeria ihmisiä jotka kuvaa ja laittaa matskua online ;)

Luolamies kirjoitti...

Varmasti ollut mielenkiintoinen matka ja nythän se opiskelu vasta alkaakin :)

Tsemppiä kisoihin molemmille!

Tytti kirjoitti...

Tsemppiä Emma kisoihin! Ja terkut multa ja Kaisalta täältä Nyyjookista :)