Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Nordic's 2010

Huuuuuh miten magee kisakokemus takana. Kisapäivän aamu meni jännätessä mutta kun alkukilpailun jälkeen selvisi että meistä kumpikin pääsi finaaliin, oli fiilis katossa! :) ehdottomasti hieno ja ansaittu "kruunu" tälle koko prokkikselle oli tämä PM kilpailu. Nyt voi lähteä todella hyvin, motivoitunein ja innokkain mielin "offille". Takahuoneessa oli mukava tunnelma kun saatiin nauttia myös ulkomaalaisista kisavieraista. Kuvassa classicin finaalitytöt yhteiskuvassa:Tässä vain tällainen pieni päivitys, varmasti tullaan löpisemään kilpailusta vielä lisää seuraavissa teksteissä. Asiaankuuluvasti kiitetään tässä kaikkia tahoja jotka "taaskin" ovat tukeneet, jeesanneet, auttaneet, olleet hengessä mukana ja niin edelleen <3.

Tässä video naisten vapaaohjelmista http://www.iform.no/ -saitilta (Maarit ensimmäisenä, Emma viidentenä) :


CLASSIC BODYBUILDING WOMEN from Geir Tverdal on Vimeo.
E&M

6 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Hurjan paljon onnea molemmille onnistuneesta kisaprojektista!

Teemu kirjoitti...

Valtavan upeille nuorille naisille hieno kisaksuden päätös, onneksi olkoon! Pitkä oli matka ja monta oli mutkaa, mutta yhtään hetkeä ei voisi jättää pois. Nyt vaan hyvää massakautta (muttei massukautta) kummallekin!

P.S. Muistakaa levätä, sillä itsekin huomaan olevani nyt levon tarpeessa... kovaa hommaa toi kisaaminen ja kisaajien vierestä seuraaminen.

Teemu

map kirjoitti...

Kiitos! Mulla on kuule selvää todistusaineistoa siitä että oot Teme oikeesti tosi väsynyt..:D Eiköhän täällä aleta väkisinkin lepäämään kun kilpailukieltoakin tuli jonkun viisaan suusta;b

Laura kirjoitti...

Hei Emma, saako udella että mikä on tuo kipale, joka on tuossa sun vaparissa?:)

emr kirjoitti...

Hei Laura, anteeksi iäisyyden kestänyt vastaaminen! Mun vapari-tsibale oli Fabolousin It's my time! :)

Laura kirjoitti...

Okei, kiitos ihan hirveästi!!!:) tuo on vaan niiiiiin hyvä kappale (samoin myös maaritin unstoppable oli aivan mielettömän hyvä tuohon vapariin), että oon ihan sen biisinki takia laittanu sun vaparivideon youtubessa pyörimään silloin tällöin..:)