Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 21. lokakuuta 2010

PM kisaviikkoa 2

Team GJWHM edustaa Suomea kirjaimellisesti
talkitsemalla ihon kalvakan valkeaksi!

"Ensi viikolla sit kun on enempi energiaa.." -teemalla mennään. Tosin tuohon hypoteesiin ei varmasti kovinkaan tukevasti kannata nojautua?! Kun kropalle ja mielelle annetaan vihdoinkin vähän pidempää "liekaa" niin se varmasti ottaa sen, ja todella kirjaimellisesti ilomielin vastaan. Huomattavasti lisääntyväästä uneliaisuudesta on ainakin "tiedotettu etukäteen", eikä tuota ruoka-vaaka+excel yhdistelmää pääse unohtamaan vielä kuukauden päiviin (jos haluaa yrittää estää ns.Pullahtamisen, jos joku ihmetteli syytä). Tai pääse ja pääse, ihan itsenäisinä aikuisina omilla aivoilla varustettuina ihmisinähän tätä hommaa toteutetaan (pieni DHA tankkaus tosin voisi olla ihan hyvä voitelu tuolle pääkopalle..), ja saa luojaansa kiittää taustajoukoista joiden "palvelukset" ei rajoitu siihen hetkeen kun fyysisesti ja henkisesti kuivatettu rusina astelee lavalta palkintojen jaon jälkeen takahuoneeseen.

Näissä mielen vuoristoradoissa pidettiin pieni aamuhartaus yhdestä aiheesta jonka mieleen palauttaminen ainakin meidän mielialaa kovasti nostattaa: kovan painon pudotuksen jälkeisistä salitreeneistä saatava loistava lihaskasvu vaste! tuo on sellainen yksi Iso juttu miksi hommaan on edes lähtenyt näillä melko vähäisillä treenivuosilla jo mukaan; kun kropalle antaa vähän enemmän ravintoa yhdistettynä rennompaan tekemiseen (=alhaisemmat kortisolitasot = testosteronit "kattoon") ja kovaan vääntöön raudan alttarilla, on se antanut monille kisaajille todella mahtavia tuloksia, kroppa tosiaan ottaa kaiken vastaan vähintään 110% teholla tämän jälkeen, se on sitten jokaisen oma päätös ja pähkinä purtavaksi miten sen hyödyntää, ottamalla 110% läskinkertymis-hyödyt mässäämällä kuukauden putkeen (Huom nyt ei ole kyse niistä parista ensimmäisestä päivästä) vai palaamalla hyvissä ajoin "pajalle" vähintäänkin heiluttelemaan niitä heikkoja lihasryhmiä, tai vaikkapa aloittamalla jonkin uuden harrastuksen, mikä nyt ketäkin "ajaa"!.

Kumman ottaisit mieluummin salille, a.) treenitopin vai b.) tyynyliinan? Kuvasta selviää Maaritin vastaus.
Sponsored by tukisukat.
Saa nähdä miten Team GJWHM selviää tulevista kilpailuiden jälkeisestä elämästä, se ollee vähintäänkin yhtä suuri opinahjo kuin itse painonpudotus ruljanssi.

Eilen käytiin tekemässä sitä jumppapumppaa salilla, alkulämmittelynä toppakamppeet päällä istumista pukkarissa. Ihokarvojen puute kyllä lisää kylmyyden tunnetta entisestään. Salin jälkeen olikin edessä päivän suurin ja epämielyttävin koettelemus, meikki- ja hiushömpän hankkiminen kaupungilta, mutta jollakin ilveellä siitäkin selvittiin. Näinä viimeisinä päivinä ravaaminen stockkan meikkipuljuilla ei kyllä voita esimerkiksi kotona makoilua jalat kattoon sojottaen, nah nah..

Siinäpä se päivämme olikin, ei näinä hetkinä paljon ylimääräiseen revetä ja venytä, eikä ole tarkoituskaan, nyt pitää koittaa lepuuttaa kroppaa, eli tästä voikin päätellä mitä tänään on tehtävälistalla; olemista, loikoilua, olemista, vähän syömistä; sellainen perus sunnuntai siis, jos se auttaa jotakuta ymmärtämään...;)

 Illalla kilpailijakokoukseen mikä antaa varmasti mukavan jysäyksen ja muutoksen tähän samalla biitillä sykkivään ajankulutukseemme, näemme muunmuassa ulkomaalaiset kisaajat, kotimaisia unohtamatta!, ja koko huominen koitos taas konkretisoituu.

Emma ja Maarit

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän paljon tsemppiä molemmille huomiseen <3 olette tehneet kovan työn ja sitä on ollut ilo seurata.
Olen hengessä mukana!!
MaarEt

Jonna1983 kirjoitti...

Hurjasti tsemii molemmille! Näyttäkee niille ulkomaailman ihmisille mistä Suomen naiset on tehty, kusee jne :D

Mitä tuohon dieetin jälkeiseen elämään tulee niin itse palasin aika nopeasti "normaalin" ruokavalioon ja koko ajan koveneviin treeneihin. Voin sanoa, että kroppa imee kaiken sapuskan kuin imuri ja treenit todellakin menee sinne minne pitääkin! Mahtava tunne, kun unohdetut nälkä, hiki ja pumppi on palanneet :)

Nyt nauttikaa matkan lopusta! Täällä kytätään nenä kiinni tietsikan lasissa tuloksia ja kuvia :)

Emma, pistä tukka samalla tavalla kun SM:ssä finaaliissa! Se oli niiiiiiin ihana ja hieno ja kaikkea ja sopi sulle todella hyvin!

Riinu kirjoitti...

Tsemppiä podi maailman "PMMP-tytöille" :D

emr kirjoitti...

"PMMP" tytöt, hehhe, hauska vertaus! Me ollaan itte ajateltu että ollaan kynäriversio Cindysta ja Britistä :p