Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

PM kisaviikkoa

Team GJWHM (huh aika cooli lyhennys! T-paidat painatukseen! Kuka tilaa?!) on siis kokoontunut hyvissä ajoin pääkallopaikalle Helsinkiin. Lähinnä meno on sitä että istutaan 2,5h läppärit "naamalla" (kummallakin omansa) excel -ruokailutaulukot silmissä vilisten, ja sitten syödään (toimitukseen menee noin 5 minuuttia) ja sitten alusta, ihanat rauhoittavat rutiinit, ne ihmisen tiellä pitää. Eli aika pieneksi on omat kuviot tavallaan tässä käyneet, mutta kovasti elätellään toiveita että ensi viikolla on jo kapasiteettia vähän avartaa taas tätä omaa maailmankatsomusta, se jää nähtäväksi..

Eilen aamiaisen ja pienten vastoinkäymisten (=lepoa ottanut ruokavaaka!!) jälkeen Team GJWHM lähti salille hiomaan poseeraukset ja vaparit kuntoon, tai ainakin hieman paremmaksi, kaikkea ei tässä vaiheessa tällä aivotoiminnalla kannata lähteäkään korjailemaan, joten muutamat viilaukset lähinnä on tehty.

Kotimatkalla ihan pika pikaa käytiin Punnitse ET Säästä -kaupassa, voitte kuvitella miten nopsaa tässä tilassa selvitään tuollaisesta kaupasta, kun jokaista purkkia käännellään ja väännellään ja pohditaan voisiko tämän mahduttaa kaloreihin ja niin edelleen, eli tästäkin syystä on "kätevää" viettää näitä hetkiä kilpasiskon kanssa, koska aivot toimii nyt suhteellisen samalla aaltopituudella! Tosin Rautap**** Teemu joutui roikkumaan tuossa menossa mukana, mutta hyvinhän se jaksoi, tai sitten vaan osasi esittää hyvin :). Toisaalta, kyllä noissa kaupoissa ihan offillakin saa aikaa kulutettua, eli taitaapi olla persoonan yleisistä mielenkiinnonkohteistakin riippuvaisia juttuja nuo.

Sitten kulutettiin tunteja syömällä, makoilemalla ja kuuntelemalla heviiiiiiiiiii muuuuuuuuuseeeeel raaadiooooooo! -lähetystä. Ihan vinkkinä kaikille siis RX Muscle radioshow:t, noita on mukava kuunnella vaikkapa lenkkeillessä, kotona taustahälynä jne.
Illalla Emma pääsi nauttimaan kevyestä lymfatyyppisestä hieronnasta tunnin verran, jonka aikana Maarit vetäisi oman kevyen jumppapumpan painojen parissa. GB:ltä kotiinviemisinä 2 rättipoikkivetelää tyttöä, ei paljon turhia sanoja vaihdeltu loppuillan aikana, mutta toki Muumeja jaksettiin katsoa muutama jakso ja uni tuli vaivatta.


Tämä torstai aamu aloitetaan koko kropan karvojen poisto-operaatiolla, jonka jälkeen jumppapumppaa salilla ja loppupäivästä koitetaan hoidella muutamat asiat kaupungilla!

Emma ja Maarit

2 kommenttia:

Elsil kirjoitti...

Tsemppiä, tytöt, molemmille!!!
Harmi kun en itse pääse kultsalle, mutta olen hengessä mukana :)
Esiintymiset vapareineen meni hienosti molemmat aikaisemmat kerrat eli siitä päätelleen menette nyt rokkaamaan lavalle ja nautiskelette. Hienoa työtä ja hienoa että pidätte blogia josta voi seurata myös muuta kuin lavalla oloa :)

Tsemppejä viimeistelyihin!

emr kirjoitti...

Heipsan Irina, loistavaa että olet "kannustusjoukoissa" ;) myös sun blogi on täällä luettavien joukossa, ihanan positiivinen ja kuitenkin rehellinenkin blogi, we like it!