Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Vähiin käy..

..ennen kuin jo loppuu tämä projekti, joka on siivittänyt elämää viimeisen vuoden ajan enemmän tai vähemmän! Tuntuu melko haikealtakin, vaikka toisaalta tulevaisuudessa ei multa tekeminen ihan heti tunnu loppuvan, kiitos siitä uudelle työlleni Optimal Performancen riveissä, huippua!! Opittavaa on ihan, no TÖRKEESTI!! Muillakin tiimin tytöillä on (toivottavasti) samat fiilikset? :)  muttamutta, terveys- ja hyvinvointialalla ei esimerkiksi tuo kirjatieto ole ihan muutamassa kuukaudessa läpi koluttuna, ja mitenkäs sitten käytännön kokemus ja opit?! Onneksi meillä on huipputiimi kasassa ja varsinkin Kaisa Jaakkola, meidän porukan "äitihahmo", joka on jo kerryttänyt itselleen huiman tietotaidon jota pääsemme hyödyntämään aina tarvittaessa, se todellakin rauhoittaa mieltä. :)


Alkuviikko meni käynnistellessä henkistä ja fyysistä olemusta taas ns. dieettimoodiin, ja nyt viikon puolivälin ylitettyäni olen pelkästään tyytyväinen siitä että minulla, ja muilla, oli näin ainutkertainen mahdollisuus jatkaa vielä kolmansiin kisoihin tänä syksynä. Tässä lajissa ei todellakaan ole Liikaa kisoja käytävänä, joten tuollainen kahden viikon "ekstra rutistus" on yksi ***** ****** koko saagassa!!. Ymmärrän että jotkut kilpailijat joutuvat jättämään niin sanotusti leikin kesken käytännön pulmien vuoksi; työt ei jousta, rahat loppuu (ne muuten menee kaikki, kaikilta, heh!!), kyyti ei järjesty, ei ole huoltajaa tms.. Ja toisaalta, jos päätös dieetin jatkamisesta kahdellakin viikolla pitää tehdä heti kisojen jälkeen, juuri kun olet jokin herkkumunkki suupielessä bäkkärillä suht rennolla mielellä ensi kertaa moneen viikkoon, saattaa suusta päästä erittäin helposti kieltävä vastaus jatkamisesta.. :D?!

Sunnuntaina kisojen jälkeen

Eli Suomi on tänä vuonna järjestävä taho pohjoismaiden mestaruuskisoille, ja siitä syystä järjestävällä maalla on luovuttaa "PM -kisalippu" useammalle urheilijalle, normaalisti maat lähettävät vain maan mestaruuskisojen voittajan per sarja. Loppujen lopuksi yllättävän moni näköjään käytti/pystyi käyttämään tilaisuuden hyväkseen, hieno homma! Me classicci tytöt saadaan kaksi uutta kisakumppania sarjaamme; yksi tyttö Ruotsista ja toinen Norjasta.

Maanantain treenin jälkeen
Tosiaan, homma starttasi heti maanantaina periaatteessa tutulla sykkeellä, mutta hieman modatuilla sotasuunnitelmilla. Päätin nyt satsata hierontaan ennen kisaa, ja ostin muutaman käyntikerran GB:llä murjovalta Jokisen Joonalta, joista ensimmäinen, selkähieronta, oli eilen. Loppuviikosta vielä jalat ja kisaviikolla sitten koko kropan "heiluttelu" -hieronta ennen värirumbaa.

Toivottavasti moni lajin ystävä lähtee PM kisoihin (*Infoa kisoista*) kannustamaan! Nyt jumpppailemaan yläkropan vetävät....

-Emma

Ei kommentteja: