Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 12. lokakuuta 2010

Fitness Expo 2010


Forssa-Tammela-Forssa

Töttöröö ja terve! Melkoisen huikea viikonloppu takana näillä tyttösillä. Koko dieetin päätavoitteeksi asetettu Fitness Expo 2010 siis pidettiin Helsingissä, ja siellähän me heiluttiin molemmat. Naisten classicciin saatiin onneksi kunnon line-uppi, laji varmasti lisää suosiotaan huimasti vielä tulevina vuosina. Tällä kertaa sarjaan osallistui yhteensä 6 naista.

Viikonlopun "urakka" starttasi torstai iltana, jolloin maalailtiin ensimmäiset värikerrokset iholle. Käytössä sama väri kuin Lappeenrannan kilpailuissa, mutta uudella värjäystekniikalla.

Perjantai aamuna käytiin nopeassa suihkussa ja jatkettiin maailailua, yhden kerroksen levittämiseen aikaa menee noin vartin verran, jonka jälkeen väriä kuivatellaan viitisen minuuttia hiustenkuivaajalla, tuon operaation jälkeen verhoudutaan mustiin puuvilla vaatteisiin, ja noilla samaisilla "virallisilla" värjäysvaatteilla sitten ollaan koko viikonloppu, yötä päivää. Perjantai iltana oli myös kilpailijakokous virallisella kisahotellila, ja pienien epäselvyyksien vuoksi päädyimme body fitness ja fitness kisaajien kokoukseen ainoina classic bb -tyttöinä. No, pääsimme kuitenkin tuossa kokouksessa puntarille ja mittaukseen, ja kokouksen päätyttyä ehdittiin kuitenkin moikkaamaan muitakin classicci tytsyjä jotka saapuivat siihen oikeaan kokoukseen.

Chilllailua kämpillä

Alkukisan aamuna vaatteiden alla odotti odottamaton ylläri, mutta onneksi saatiin Elovaaran Maijalta hätäapua puhelimitse ja loppujen lopuksi tuo ylläri osoittautuikin niin sanotusti onnen kantamoiseksi. Eli yksi tavoite täyttyi; värien parantaminen Lappeenrannan kisoista.

Lauantai aamuna Maaritin kunto näytti rapsakalta, kuten jo Lappeenrannassa, Emman taistellessa jo tutuksi käyneen nesteisyyden kanssa. Viimeisen värikerroksen levityksen lomassa meikkailtiin ja laitettiin tukat ojennukseen, ko. operaatioita avustamaan olimme saaneet huippuapua Hämeestä, suurkiitokset Janna Anttilalle! Kilpailumme oli kello 13, ja lähdimme hyvissä ajoin kohti Finlandia taloa. Ennen kisaa ei juuri jäänyt ylimääräistä aikaa käytettäväksi takahuonetiloissa. Bikinit niskaan ja liimaukset kohdalleen (bikinit siis pitää liimata ihoon ettei tule ikäviä ylläreitä esiintyessä, heh..), nopeampaakin nopeammat pumppailut ja lauteille. Kilpasiskojen kanssa oli tosi rento ja hyvä meininki kilpailutilanteesta huolimatta, mukavaa porukkaa!

CBB tytöt 2010

Lauantaina oli siis alkukilpaillu jossa tehtiin vain muutamat vertailut, eli lavalla oloaikaa oli suunnilleen kymmenisen minuuttia. Muutamaan kertaan vedettiin pakolliset läpi, ensimmäinen kierros meni hieman hoippuessa mutta toinen jo ehkä jo hieman varmemmin.

Kuva: Mike Siren, http://www.pakkotoisto.com/

Kuva: Mike Siren, http://www.pakkotoisto.com/

Kuva: Mike Siren, http://www.pakkotoisto.com/

Alkukilpailun jälkeen kimpsut ja kampsut kasaan ja kämpille lepäilemään seuraavan päivän finaalia varten. Yövyttiin siis Emman kämpässä, luonnollisesti kun kisat kerran sattuivat samassa kaupungissa olemaan! Bikinit pesuun, jalat kattoon ja ruokaa napaan. Ennen kisaahan ei juurikaan syödä, aamupalaa lukuunottamatta, joten illalle oli säilynyt mukavasti kaloreita mussutettavaksi. Valmentajien kanssa laadittiin sotasuunnitelmat sunnuntaille ja käytiin läpi lauantain tapahtumia, ja tiirailtiin valokuvia joita ilmestyi kiitettävää tahtia nettiin.

Pullistelua takahuoneessa Lauantai alkukilpailun jälkeen.

Messualueella Lauantaina

Nukkumaan käytiin hyvissä ajoin, hyvät annokset MetaRelaxia, 5-HTP:tä ja mankku geeliä jalkapohjiin ja tervetuloa nukkumatti!

Sunnuntai aamuna heti herättyä vaa'alle kurkistelemaan toiko sotasuunnitelmat haluttuja tuloksia, ja ihan hyvältä näytti. Meikki ja tukka show aloitettiin erittäin hyvissä ajoin, ja siinä lomassa leviteltiin viimeiset Jan Tanat iholle. Sunnuntaina saavuimme kisapaikalle todella hyvissä ajoin jotta jäisi aikaa makoilla jalat ylhäällä ennen varsinaista siirtymistä takahuonetiloihin, nesteet paukkaa yllättävän helposti mm. koipiin tuollaisessa muutenkin pikkuisen jännittävässä tilanteessa, kropan ollessa muutenkin jo herkässä tilassa useiden kiristelyviikkojen takia, tai ansiosta?!

Takahuonetilat vapautuivat classic sarjojen porukalle tällä kertaa hyvissä ajoin ja viime hetken virityksiin jäi oikein hyvin aikaa. Kilpailu aloitettiin taas vertailuilla joiden päätteeksi oli posedown, eli ns. showtyyppistä vapaata poseeraus aikaa kaikki yhtä aikaa lavalla, jonka jälkeen classic miesten tehdessä omat vertailunsa me naiset valmistauduimme esittämään vapaa ohjelmamme. Maarit pääsi esiintymään meistä kaikista ensimmäisenä, ja Emma heti perään.


Kuva: Mike Siren, http://www.pakkotoisto.com/

Kuva: Mike Siren, http://www.pakkotoisto.com/

Kuva: Mike Siren, http://www.pakkotoisto.com/

Kuva: Mike Siren, http://www.pakkotoisto.com/

Vapaaohjelmien jälkeen olikin vuorossa enää palkintojen jako. Finaalipäivänä 2/3 pisteistä tulee ensimmäisen kierroksen vertailuista ja 1/3 vapaaohjelmasta. Viimeisellä kierroksella yritimme vain ottaa kaiken irti mahdollisuudesta olla lavalla yleisön edessä, vaikka sijoitukset oli tuolloin jo meille jaettu. Maarit sijoittui sarjassa viidenneksi ja Emma neljänneksi, ei muuta kuin pokaalit ilmaan ja hymyä! Kilpailun jälkeen takahuoneessa rupesi aukeilemaan kaikennäköistä sipsi ja karkkipussia kun nälkäiset kilpailijat pääsivät vihdoinkin tyydyttämään kaikki viikkojen varrella patoutuneet ruoka mielitekonsa.

Palkintojen jako (Kuva: Jonna Musakka)

Keskellä Maaritin huoltaja Maaret.

Pikkuhiljaa takahuonetiloista siirryimme varsinaiselle Expo alueelle, jossa bongattiin tuttuja ihmisiä ja moikkailtiin ns. puolituttuja. Lähdimme kovalla kiireellä noutamaan lähikaupasta murua rinnan alle, jonka jälkeen palasimme kilpailupaikalle vielä viettämään aikaa ja nauttimaan kisatunnelmista. Pääsimme myös näkemään kehonrakentajien vapaa ohjelmat.

Tänä vuonna PM-kilpailut järjestetään Helsingissä, ja kilpailuiden järjestäjä maa saa lähettää kisoihin runsaammin osallistujia, tästä syystä me kaikki 6 CBB-tyttöä saimme mahdollisuuden jatkaa kohti PM-kisoja, jotka siis pidetään Kulttuuritalolla 23.10. Dieetti sai siis molemmilla jatkoa 2 viikkoa. Tämä on todella ainutlaatuinen tilaisuus, ensinnäkin päästä kilpailemaan kansainvälisessä kilpailuissa johon pääsee yleensä ainoastaan sarjan suomen mestari. Pääsemme myös vielä testaamaan hieman erilaisia viimeistelyjä, ja tietysti saamme kullanarvoista kisa- ja esiintymiskokemusta! Hieman jo askel painaa, mutta 2 viikkoa menee vaikka päällä seisten ja jäseniä perässä raahaten!

Lavalla oleminen oli vähintäänkin yhtä mahtavaa kuin Lappeenrannassa, kun sieltä astuu pois jokainen dieetillä vietetty sekunti tuntuu todellakin kaiken arvoiselta, esiintyessä saa kunnon adrenaliiniboostin! Ihan huippua vielä jakaa nuo hetket parhaan kaverin kanssa :).

Sunnuntai ilta meni rennoissa merkeissä hyvin syöden ja käyden lävitse viikonlopun tapahtumia. Yöunet jäivät erittäin lyhyiksi Maaritin suunnatessa kello 6 aamujunalla Kuopioon ja Emma valmistautuessa uuden työn aloitukseen. Kisavuosi 2010 -projekti jatkuu siis vielä muutaman viikon, nyt tsemppi päälle!

Hulkin uusin metodi; ketogeeninen  p****mättö kisan jälkeen! Päästiin Maaritin kanssa ns. valmiiseen pöytään, luksusta!

Hetki huulilla, ikuisuus lanteilla?

Kiitokset kaikille viikonlopussa tavalla tai toisella mukana olleille! Sanat ei taaskaan riitä kertomaan miten korvaamattomia ja tärkeitä olette! :)

5 kommenttia:

Broccoli Princess kirjoitti...

Onnea urakan loppuun saattamisesta!! :)

Tuukka Heikkinen kirjoitti...

Onnittelut, hyvin vedit projektin läpi!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea molemmille! Olitte kauniita ja kireitä molemmat...Hieno suoritus ja on ollut hauska lukea matkastanne. Toivottavasti päivitätte off kuulumisiakin!

Elina S.

emr kirjoitti...

Paljon kiitoksia Kaisa, Tuukka ja Elina :)!

Kyllä mä luulen että tänne ilmestyy offi kuulumisiakin, tosin vielä puolitoista viikkoa joudutte kestämään dieettihöpinöitä :D!

map kirjoitti...

Kiitos täältäkin suunnalta!! Ei valitettavasti sanottava lopu vaikka kisat päättyykin:)