Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 20. marraskuuta 2010

201110

Viime päivinä on saatu hetkittäin etsiä sitä yin:n ja yan:n täydellistä tasapainoa kun tiet on (pyöräillessä) jäätynyttä kyntöpeltoa muistuttavaa norohelvettiä ja taivaalta sataa pieniä kiviä vaakatasossa suoraan sun (siis mun) silmälaseihin, mutta ilman laannuttua on toisaalta saanut kokea taas sitä talven tuomaa omaa fiilinkiään. Jokaisen suomalaisen tai suomessa asuvan olisi syytä repiä iloa ja tunnelmallisuutta talven ajasta; "ah pimeneviä syysiltoja" ja "kirpsakkaa talvipakkasta" sekä "punoittavia poskia ja joulutonttuja ikkunoiden takana" - vaikka väkisin, tai jos ko. ajattelumalli aiheuttaa lähinnä oksennuksenmakua kurkussa, kannattaa harkita vakavasti jonkinlaista loma-osaketta tarpeeksi kaukaa etelästä! Ainakin pakkanen ja viima tekevät lämpimästä kahvi- tai teekupposesta entistäkin tärkeämpiä arjen pikku-hetkiä. Kyllä, luin edellisen lauseen Pirkka lehdestä mutta olen silti samaa mieltä!

Loppuviikkoon on mahtanut muutamat volyymipitoiset jumppaset;

Torstai; Selkä, vatsa
1. Kulmasoutu KP, tuettuna VP:iin ja käsi kerrallaan / Vatsarutistus, laitteessa x3
2. Hammersoutulaite, istuen, käsi kerrallaan x3
3. Hammerleuat, kumi apuna / Pull over suoralla tangolla taljasta x>3
4. Kulmasoutua + Pulloveria pumppaillen
5. Vatsarutistus, jumppapallolla "makoillen" lisäpainolla

Seuraavana päivänä tunsin pientä treenikipua latseissasi, nämä kerrat on laskettavissa yhden käden sormilla treenihistoriassani joten tunsin tyytyväisyyttä ja summa summarum: Tuntumapumppailu kannattaa, ainakin silloin tällöin.

Perjantai; Etureidet, pohkeet
1. Etukyykky / Reidenojennus x5-6?
2. Yhden jalan prässi x4-5?
3. Vaakahack x3
4. Pohkeet istuen, 1 jalka kerrallaan x3+RP

Etukyykät ja ojennukset minimaalisilla palautuksilla, käytännössä siis kävelin suoristuspaikalta toiselle ja heti sarja käyntiin. Muutkin sarjat melko haipakkaa, hyvä vaiko huono tapa joka on jäänyt päälle?

Lauantai; Kädet
1. Ylätalja hauikselle / taljahauiskääntö tangolla / KP käännöt
2. Hauiskääntö vinopenkillä / Hammerhauis taljasta 1 käs.kerr. / Tankokäännöt
3. Taljahauis köydellä / käsipainokäännöt, "sivuilta"
4. Ojentajapunnerrus taljasta (vaihtui ranskalaiseen punn. käsipainolla kesken kaiken, minusta johtumattomista syistä) / Push down köydellä taljasta / Ranskalainen punn. 2:lla KP:lla, maaten
5. Rannekäännöt x3/käsi

Hauikselle sarjoja laskematon määrä, kai niitä tarpeeksi tuli? Ainakin hammas lohkesi kesken sarjan, eli puristusta oli riittävästi ;), toki tuota mittaria en suosittele käyttämään toistuvasti omien treenitehojen mittaamiseen... Ojentajaa treenissä hieman vähemmän, 10 pisteen vihje; mihin lihakseen panosta tällä harjoituskaudella? ;)

Pientä alkavan flunssan tuntua, tuttu tunne aina ennen kevennystä, toki onhan sitä liikkeelläkin, mutta milloinpa ei, flunssahan on kunnon "hot-topic" sosiaalisissa tilanteissa, sään ja telkkariohjelmiston ohella!

-Emma

ps. Tiedättehän tämän onnen hetken lihatiskillä;

4 kommenttia:

map kirjoitti...

Pakastin täytetty noilla onnenlapuin varustetuilla tuotteilla..Kuopiossa vaan yllättävän harvinainen näky:/

Joni kirjoitti...

Latasin pakastimeen samaa tavaraa mutta tuo taikalappu puuttui :( En tiiä mistä johtu mutta osui tuo luomu-teksti lihan kohdalla silmään ekaa kertaa kaupassa vasta tän kohdalla. Eli paketti on ainakin hyvin suunniteltu :)

Seuraavssa miitissä tilataan muuten sitten www.pasuri.fi osoitteesta kunnon mötköpaistit ja kokkaillaan mahat pulleiksi!

emr kirjoitti...

Joni; kuulostaa Erittäin hyvältä, annan äänen ehdotuksellesi! ;)

AnZu kirjoitti...

Meilläkin oli Iisalmen S-Marketissa aivan järkyttävä läjä noita luomujauhelihoja viimesellä päiväyksellä. Arvaa kerättiinkö miehen kanssa kaksin käsin niitä kärriin :D Yks paketti tais jäädä hyllyyn.