Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Ajatuksia ja ajattelemisen aihetta


Syksy on vaihtunut talveen täällä Kuopiossa..siistiä..mutta ompa ilmat tuoneet omat hankaluutensakin mukanaan. Erään työillan päätteeksi nimittäin pyöräni lukko oli jäätynyt pakkasen vuoksi ja avainhan meni tietenkin katki kun kaikilla voimillani lukkoa yritin vääntää auki.. No hyvin aikaansaavana ihmisenä olenkin tuon illan jälkeen kävellyt joka paikkaan kun en ole pyörän kuntoonlaittamisen eteen jaksanut tehdä mitään. Tällä hetkellä tuntuu muutenkin siltä, että olen erittäin aikaansaamaton ihminen. Koulutyöt jää helposti roikkumaan viimetippaan, pyykkivuori kasvaa kasvamistaan, blogin päivittäminenkin pitkittyy ja pitkittyy...Lista on loputon.. Ainoa asia, minkä on jaksanut hoitaa on treenit, ruokakauppa ja keittiön siisteys..siis samat ja ainoat asiat, mitkä dieetilläkin sattu olemaan kunnossa. Oliskohan sitä aika siis pikkasen ravistella itseään. Enää kun ei voi joka asiassa dieettiinkään vedota. Nyt kun aikaa PITÄIS olla muillekin aisoille niin ehkä olis syytä vähän patistella itseään tekemään niitä muita asioita, joille ennen aika ei riittänyt. Vapaat ja harvinaiset illat, mitkä kotona on saanut olla, on mennyt siivillä..ihan vaan lojuten..aika ei todellakaan käy pitkäksi vaikka ei tekisi mitään..ja sekös jälkeenpäin ottaakin päähän kun yksinkertaisesti ei tee mitään. Tekemistä tosiaan olis ja onkin syytä olla kun huomaa jatkuvasti tuona kotona hengaamisen aikana etsivänsä tauotta jääkaapista elämää vaikka sieltä ei mitään suuhunsa saisi laittaakaan. Vaikka itelleen pitääkin antaa aikaa niin ehkä on syytä jotain rästilistaa kirjoittaa ylös ja jopa alkaa niitä tehtäviä suorittamaankin. Tiedetään, höllätäkin pitää, mutta ehkä omien hermojen säästämisen kannalta kannattais tehdä jotain hyödyllistakin:) Onko muilla kisaajilla ollut samankaltaisia ongelmia?

Treenien osalta on menty fiilispohjalta. Siis varsinaista ohjelmaa ei tällä hetkellä ole vaan jokaisen treenin olen suunnitellut pikkuisen ennen salille menoa. Ne on suoritettu kuitenkin hyvällä intesiteetillä hieman erilaisia tekniikoita kokeillen. Pitkästä aikaa onkin tullut tehtyä esim jaloille takakyykkyä, bulgaarialaista askelkyykkyä ja valaskyykkyä uudenlaisen ärsykkeen aikaansaamiseksi..treenipainot on aika onnettomia, mutta hyvän tuntuman siitä huolimatta olen saanut.. Voimatasot toivottavasti nousee pikkuhiljaa, mutta tuskin vähään aikaan pääsen samoihin treenipainoihin esim etukyykyissä mitä ne olivat ennen dieetille lähtöä (95kg). Ja jos voimat vaatii sitä entistä viljapossun ruhoa niin jääköön ne treenipainot haaveeksi;)

Tällä hetkellä nettibodaaminen on ollut hieman vähäistä, mutta onneksi blogimme toinen osapuoli on jaksanut hoitaa sitäKIN osuutta hyvin ja on päässyt helposti itsekin lukemaan edes muutamaa mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää artikkelia mm ruuasta, kisoista jne. Välillä tuntuu, että tieto lisää tuskaa, varsinkin ruoka-aineista puhuttaessa, mutta ehkä on syytä toisinaan todella herätellä omiakin aivoja taas pohtimaan noita asiaoita (ja menettämään muutamat yöunet samalla;)). Tässä yksi mielenkiintoinen teksti koskien viljoja, josta on täällä aikaisemminkin paasattu. http://monkeyfood.net/2010/10/28/miksi-vilja-ei-sovi-ihmiselle/

Ajatuksia tuosta tekstistä saa laittaa:)

Nyt iltarutiinien pariin.. adios!

*maaretti*

4 kommenttia:

Sampe kirjoitti...

Sama juttu näin talven tultua, tiskivuori kasvaa vaikka tiskikone on tyhjillään. Lehdet jää lukematta jne.. Sali ja kaikki treeniin liittyvä suoritetaan täydellisesti, mutta kaikki muu elämä on vähän kuin nallekarhulla talviunilla että illat viihtyy sohvalla treenien jälkeen ja ylimääränen puuhastelu on jäänyt vähemmälle, mut mikäs tässä on kevättä odotellessa ja diettiä :)

emr kirjoitti...

Repeilin eilen Sampe sun talipallo -päivitykselle Facebookissa! :)

Sampe kirjoitti...

Heheh! Nyt on tipuja ikkunan takana, mulla on sittenkin elämää! :D

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Monkeyfood - Toimii