Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

160311

Denise Hoshor
Mjahaa,

nyt tämä yhden jos toisenkin sairastama "kurkku-helvetti" yrittää saada minustakin niskalenkkiä, mutta olen vielä himpun verran voiton puolella, entistä suurempia kauhoja glutamiini-jauhoa suuhun ja parasta toivoen. Tästä johtuen (tai muutamasta huonounisesta yöstä) muutamat viimeiset päivät ovat olleet normaalia uneliaampia, onneksi on ollut mahdollisuus päiväuniin. Olen pistänyt merkille, että hermoston rasittuminen näkyy mulla aika herkästikkin sillä tavalla ettei kroppa rauhoitu illalla unille (tätä ei myöskään tutkimusteni mukaan edesauta trancen luukuttaminen ennen nukkumaan menon aikoihin :D) vaikka fyysisesti olisikin väsynyt, varmasti tuttu tunne muillekkin treenaajille.

Christie C
Tänään lepopäivää painojen parista, ja vihdoinkin kauan kaivattu pyyteetön, ilman sekunttikelloa suoritettava happihyppely-halu saapui, kävin siis köpöttelemässä pikku lenkin parhaan ystäväni Dave Palumbon seurassa ;).

Kurkkukipu/tukkoisuus saisi mielihyvin häippästä yön aikana jotta huomenna voisi treenata täysillä tehoilla, ja varsinkin loppuviikosta kun päästään Maaritin kanssa hikoilemaan kotikonnun helemeen, sormet ristiin ja unille! Ohessa muutamat kuvalliset muistutukset miksi kannatta tuhlata aikansa ja rahansa lihaskasvulle ;).

Emma:Laukkaa ympäri kämppää valotikut käsissä:


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä Helemessä nähdään! :)