Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 10. toukokuuta 2011

Pääskysestä ei päivääkään!

Kevät kun on henkiin heräämisen aikaa, niinpä tämäkin äänitorvi suli kinosten alta taas kuuluville :).

Syksy ja talvi olivat osaltaan (ei siis ollenkaan kokonaan!) melko yleissanalla: raskaita/sekavia, mutta vihdoinkin kaikki tuntuu selkeämmältä, ajatukset tyynemmiltä ja niin edelleen, on valmiimpi kohtaamaan taas mm. uusia haasteita innokkaana, uskon myös että himpun verran viisaampana.

Lauantaina kokoonnuimme työporukallamme Optimal Performancen vetureiden; Kaisan ja Jonin kotiin Tamprereelle viettämään tiimi-päivää. Noiden päivien aikana, ja jälkeen tuntee olonsa todella onnen potkaisemaksi, positiivisuus ja innostuneisuus virtaa jokaiseen soluun kun saa viettää aikaa innovatiivisten tiimiläisten kesken; jokaisen tiimipäivän päätteeksi toteamme ettei yksi kokonainenkaan päivä riitä alkuunkaan meille kun idea-suonet avautuvat, parempi näin kuin toisin päin! Työkuviot rullaavat muutenkin oikein mukavasti, asiakkaita riittää, tietoa karttuu ja olen päässyt tapaamaan (erittäin) mukavia ihmisiä roppakaupalla työn tiimoilta. Tuossa menneenä pimeänä vuodenaikana, kun ei oikein osannut auttaa itseään parhaalla mahdollisella tavalla, oli äärettömän tärkeää tuntea että pystyin auttamaan muita ihmisiä eteenpäin heidän tavoitteitaan kohti.

Punttitreeni into ei ole laantunut kertaakaan, onneksi, se on pitänyt päätä pitkälti kasassa; olen huomannut miten tärkeä harrastukseni on vaikeampina aikoina, se on mulle sellainen koossa pitävä rutiini jos muut asiat menee hieman tai vähän enemmänkin metsään; mun juttuni siis! Nyt treenailen kuusi kertaa viikossa puntilla, ja koitan "hyötyliikkua" mahdollisimman paljon nyt kun näistä keleistä pääsee nauttimaan tässäkin maassa, polkupyöräkin on kaivettu talviunilta, mukavaa kun peruskunto on hieman noussut talven lötköttelyjen jäljiltä :nolo:.. :)

"Blame is demeaning. Responsibility is empowering." (Victoria Moran)

-Emma

Ei kommentteja: