Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 2. elokuuta 2011

Up.

Kynnys bloggaamiseen on nyt kauhean korkeaksi, mikä on typerää, kirjoittaminen kuitenkin käväisee usein mielessä. Mietin, mitkä aiheet olisivat kiinnostavia, mitä tykkään lukea muiden blogeista? - Ihan jokapäiväsiä, arkisia mietteitä ja juttuja, oivalluksia..

Tuntuu että paljon asioita tulee tapahtumaan, sanotaanko vuoden sisällä, pyörät pyörii. Minän ja mielipiteiden muodostus on jatkuvasti työnalla, ei välttämättä tietoisesti, muuten vaan alitajunnassa. Täten jollain tapaa keskeneräisten ajatusten jakaminen tuntuu epämukavalta, vai olisiko (taas) kyse hieman liiallisesta itsekritiikistäkin epäoleellisten asioiden äärellä..

Mietin onko tämä blogi minulle sitten mieluisin kirjoittelupaikka? välillä mietin, että voisin sanoa hyvästit tälle, ja toisaalta pidän tästä blogista paljon, ehkä tämä on ollut paikkani niinä hetkinä kun elämässäni on tapahtunut isoja muutoksia, esimerkiksi viime vuoden keväänä. Ehkä saan taas lähiaikoina suollettua jonkinlaista ajatuksenvirtaa, vähän ajatus-detoxia, voisi tehdä vallan hyvää. :)

Niin, eipä mulla muuta, tuntui vain siltä että haluan saada tänne jotakin aikaiseksi!<3 EmmaEi kommentteja: