Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 6. syyskuuta 2011

Hi! I´m still here!


Hellurei!!

Muistatko vielä blogin toisen kirjoittajan? Sen tummemman (siis hiuksiltaan. Iholtaan kuin kalkkuna tai talkkuna :D), jonka jutuissa ei välttämättä ollut päätä eikä häntää. Muistit tai et niin hän on täällä taas. Runosuoneni tyrehtyi totaalisesti syksyllä eikä ajatusten kasaaminen luettavaan muotoon käynyt edes mielessäni saati, että sen mielenkiintoiseksi olisi saanut edes "puettua". Alkutalvi, talvi, kevät ja kesä (on kai myönnettävä että syksyä jo elellään) on kulunut nopsaan ja välillä erittäinkin sekaviassa ajusmaailmoissa. Ulkomuodon muutoksista sen enempää mainitsematta, henkisen puolen kanssa aletaan olemaan pikkuhiljaa tasapainossa. Edistystä:)

Ra(s)kasta harrastustani en ole kuitenkaan näiden hiljaisten kuukausieni aikana hylännyt viikoksikaan (voi olla, että pieni tauko olisi voinut olla henkisesti ihan hyvä vaihtoehto) vaan treenejä on tehty kiltisti. Välillä hammastakin purren.


Kisojen jälkeen alkanut projekti "silmäpussit sileiksi" syömällä.. ei kun siis unella on vielä kesken, mutta erittäin hyvässä alussa. Unen laatua ja määrää on saatu parannettua rutkasti. Hieman vielä varjoa tuolta silmien alta löytyy, joten jatketaan harjoituksia:) Ei vaan meinaa malttaa aijoissa vajota sängyn pohjalle kuten rakas kolleegani

Koska edelliskesän olin dieetillä, en voinut tehdä mitään treeniohjelman ulkopuolista asiaa ja koko elämäni oli niin kellotettua ( juuri näinhän se pitää ajatella), että tälle kesälle olinkin asetettanut liudan toiveita/tavoitteita ja AIKAA. Kesiähän ei tule muita ;) No onneks niitä TAVOITTEITA en ollut kirjoittanut ylös, joten ei ottanut niin paljoa päähän kun huomasin ettei suunnitelmista loppupeleissä tullut SUORITETTUA kuin murto-osa. No ainakin tuli mökkeiltyä niin kuin haaveilin ja kavereidenkin kanssa tehtiin edelliskesänä suunniteltu reissu Ahvenanmaalle.

Ajatuksia ja tietoa niin treeneistä kuin ravinnosta on sen verran kertynyt kuukausien aikana, ettei seuraavaan kirjoitukseen tule vastaavaa taukoa. Nyt kuitenkin tyrehdytän tämän tekstin tulvan odottamaan seuraavaa kertaa! :)* Maaretti


Ei kommentteja: