Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 29. syyskuuta 2012

Hilsen fra Norge


Hei till alle!

Selailin blogia tarkistaakseni koska sitä viimeksi onkaan näytön täältä päästä näpytellyt tekstiä ja reilu vuosi siitä näkyy jo kuluneen. Kirjoittamisessa olleen tauon taustalla ei suinkaan ole kiinnostuksen lopahtaminen vaan ajan rajallisuus (mikä toisaalta vaikuttaa myös edellä mainittuun asiaan). Ei sinänsä mikään yllätys, mutta kieltämättä blogin kirjoittaminen on viime aikoina pyörinyt paljon mielessä. Varsinkin kun tällä hetkellä elämässä on tapahtunut aika isojakin juttuja, joita olisi mukava jakaa muillekin. Nytkään en pelkkää punttipäiväkirjaa tänne päivittele, mutta toki siitäkin voi jotakin mainita, se kun on ollut tän blogin alkuperäinen tarkoitus;)

Elikä minulle kuuluu nyt oikeinkin hyvää. Toki tuohon reilun vuoden mittaiseen päivitystaukoon on mahtunut enemmän ja vähemmän noita grumby-päiviä, mutta niistä on turha puhua enempää. Ketään tuskin kiinnostaa ne epäonnistumisen tuntemukset, jotka eivät kuitenkaan oikeasti ole edes vakavia. Tällä hetkellä asustelen Norjassa, tarkemmin sanottuna Bergenissä. Syy muuttooni tänne kiehtovaan, mutta valitettavan ylihinnoiteltuun maahan on vaihto-opintoni mahtavassa Bergen Academy of art and design-koulussa. Opiskelen siis muotoilua ja tänä syksynä olikin viimeinen mahdollisuus poistua opintojen aikana ulkomaille. Päivääkään (tämän reilun kuukauden aikana;)) en ole katunut. Aika mieletön maa ja kaupunki vaikka nuukan ihmisen saakin toisinaan hermoromahduksen partaalle.

Asustelen noin 20 min ratikkamatkan päässä keskustasta, paikallisten silmissä huonolla ja vaihto-oppilaiden valloittamalla Fantoftin alueella. Asuntoni on kallis (luonnollisesti), mutta myös melko melko huonossa kunnossa. Toisaalta pääsinkin yksiöön asumaan solukämpän sijaan, jossa keittiön olisin jakanut parhaimmillaan kahdeksan muun asukkaan kanssa. Voin vaan kuvitella sen keittiön puhtaiden ja ruuanlaiton helppouden, vaikka minun ei ole niin väliä pääsenkö laitttamaan ruuan heti vai vasta kahden tunnin päästä;D Hienoa asuinalueessa kuitenkin se, että kuntosali on noin 200m metrin päässä kotioveltani. Luksusta! Tietenkin ulos astuessaan hyviä lenkkipolkuja ja intervallimäkiä on vaikka kuinka paljon. Treenailemaan on siis päässyt mainiosti ja sali erittäin monipuolinen. 
 

Paljon jäi sanomatta, mutta  jätän ajatusten virtaa seuraaville päivityksille. Nyt on aika siirtyä lauantai-illan viettoon!

Se deg!


Ei kommentteja: