Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 15. elokuuta 2009

S-R-O

14.8.09 Selkä, olat, rinta
1a. Hammerleuat (medium): sin.kumi/4,4,4,3 - 1b. Vinop. KP: 22,5/6,5, 25/2, 22,5/3

2a. Pystypun. niskantakaa: 35kg/5,4,4,5 - 2b. Leuat,leveä VO: liila kumi/5,?,?,?

3a. Pystypun. KP, seisten: 15kg/8,6,6,6 - 3b. Pystysoutu taljasta: 40/10,?,?,?

4a. Kapea hammerleuka: liila kumi/4,4,4 - Pystypun koneessa 1 kädellä x4
Hehei, kokeilin uutta liikettä, eli yhden käden pystypunnerrus koneessa. Paremmin pysyy niska rentona ja saa puristettua liikkeen loppuun saakka. Mulle tulee hirveän vähän rintaliikkeitä tässä ohjelmassa, tässäkin kuuden päivän periodissa kokonaiset neljä sarjaa. No, kaikkeen ei voi panostaa yhtä aikaa.

Pian koittaa jo kevennyt. Ajattelin jatkaa EDT:tä vielä ainakin yhden periodin. (PERIODIPERIODIPERIODI!!!!). Olen joka treenissä päässyt tavoitteeseeni sarjamäärien osalta, tiukkaa on tehnyt välillä ja myönnettäköön että joskus 15min on venynyt kuuteentoista...niille jotka ihmettelee mistä EDT:stä oikein puhun niin kerroin tuolla aloituspostissa uudesta kokeilustani. Kroppa on palautunut ihan hyvin tosin nyt huomaan niskani jumiutuneen mikä osaksi varmasti johtuu tuosta treenivolyymista. Venyttelyä olen tehnyt liian vähän, tosin pientä edistymistä menneeseen verrattuna siinäkin.
Tämän postauksen treenikuvat on parin viikon takaisia, ei siis yllämainitusta treenistä vaikka samat lihasryhmät olikin kyseessä. :)
-E
Ei kommentteja: