Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 18. elokuuta 2009

Eläimellistä menoa...


Hey you guys (and girls, of course)!

Viikonloppu meni taas mukavasti...loistavassa seurassa. Tietenki! Olin siis Emman luona Helsingissä viikonlopun. Reissukin sai loistavan alun kun Emma yhdessä ystävämme kanssa tulivat minua vastaan asemalle. Heti ratikkaan päästyäni myös Helsingin tummansiniset paholaiset, elikä tarkastajat, toivottivat minut tervettulleeksi 80€ sakkolapun kera. Voin kertoa, että V-käyrät olivat erittäin korkealla sen illan. Omaa tyhmyyttähän tämä ei ollut:D Onneksi Emma oli valmistanut kaverimme kanssa valmiiksi tortilloja täytteineen ja jälkkäriksi sai vielä jädeä, Nam:b Ruoka auttaa aina!

Sunnuntaina suuntana korkeasaari. Eläimiä sai useasti etsimällä etsiä niiden häkeistä. Joka kerta tuli voittaja fiilis ku löysi jonkun otuksen hännänpään jostain, mutta hauskaa oli vaikkakin aika kypsää touhua ajoittain kun ei eläimet ollu juuri mua vastassa siinä häkin edessä. Olinhan kuitenkin maksanu niiden näkemisestä:D Mahtava leijona perhe siellä oli kyl kaikkien ihailtavana! Eläimillä on muuten mitä ihmeellisempiä nimiä..Mietittiin mistä kuhertajagaselli on saanut nimensä, mutta se paljastuikin nopeasti kun huomasi kuinka monta kymmentä lajin edustajaa aitauksessa oli...:D

Illalla treenailemaan Emman kanssa yhdessä, mutta erikseen. Treenivuorossa selkä, olat ja takareidet

1.Maastaveto 90kg 7,7,8
2.Ylätalja lapiokahvalla eteen 50kg 12,12,13
3.T-tankosoutu 25 kg 10,10,10
(kokeilin myös kyseistä liikettä yhdellä kädellä, paaaljooon haastavempaa!!!)
4.Alatalja leveällä otteella 55kg 8,8
5.Ylätalja kolmiokahvalla ??kg pari sarjaa
6. avustettu lauanvato 3x max
7a. takaolat (joku laite,emma??) 30kg 7,8,7,8
7b.reiden koukistus maaten 30kg 12,12,13
8. Suorinjaloin maastaveto kp, yksi jalka kerrallaan 17,kg 10,10

Treenin päätteeksi köpöteltiin ulkona ja "ruokana" toimi proteiinipatukka ja karkit. Todella puhdasta ruokaa:D Näinhän me aina. Tai sitten ei.


Maanantai aamuna vaikeuksien kautta takaisin Turkuun (löysin ensimmäisenä itseni nimittäin väärästä ratikasta). Illalla treenivuorossa oli rinta, haukset, ojentajat ja olat

1. Penkkipunnerrus tangolla 55 kg (olen aika hekko tässä;D) 7,8,6,6
2. Levitys vinopenkissä kp 10kg 10,12,10
3.Pystypunnerrus Arnold tyyliin 15kg 6,7,6
4.vipunostot kp 5x15
5. Hauiskäänto vinopenkissä istuen 8kg 8,8,7
6.hauiskääntö taljassa ??kg 10,8,8
7. dippi lisäpainolla 10 kg 10,8,6
8. push down köydellä ?? 8,8,10

Tänään Olikin vapaapäivä. Eli siis kaikkea hyödyllistä PITI tehdä, mutta jäikin taas yllättäen tuleville päiville stressin aiheiksi. Aamulla PITI köpötellä aamulenkkiä, mutta alkoikin satamaan kesken lenkin kaatamalla, joten oli pakko luovuttaa ja venyttelinkin sen pahimman sateen ajan sateensuojassa. Lihakset kaipaa kyllä tota venyttelyä pikkaisen useamminkin kuin vain rankkasateen aikana..:D Sitten päivällä, pitkästä aikaa, treenaamaan. Vuorossa jalat.


1. Etukyykky 75 kg 8,8,6,7,6
2.prässi 170 kg 15,15,14
3.Vaakahack 120kg 12,12,13


Ja loppuun pohkeita ja vähän soutamista. Lisätreeniä jaloille tuli kauppareissulla kun kannoin eräitä maitotuotteita nimellisen määrän, pari kanamunakennoa ja kolme kiloa porkkanoita kotiin.


Huomenna taas palaudutaan!

*M*

5 kommenttia:

emr kirjoitti...

Se oli ylävetokone jossa tehtiin olkapäitä sillon ;)

Ja toi prodepatukka ja karkit oli kyllä kivikautista ruokavalioo parhaimmillaan, kroppa kiittää!

aika hauskaa kun molemmilla oli tollanen eläinkuva tekstissä, yllätävää ;D;D

Ninnu kirjoitti...

Mä kuulin tänään, että olit ottanut vähän vauhtia kauppatorilta Turkuun! ;) Sä oot Maarit ihan mun idoli!! :)

Satu kirjoitti...

Mun on ihan pakko kommentoida tota kaheksankympin tarkastusmaksua ja väärällä ratikalla ajelua. Hyvä, että en ole ainoa, joka tohon pystyy! :) Lohduttavaa...

map kirjoitti...

Joo, todella yllättävää Emma:D

Kiitos Ninnu! Jos sulla meinaa joskus usko loppua itseesi niin ajattele vaan, miten minäkin toistaiseks olen täällä vielä selviytynyt..hahah! Se oli mukava aamusoitto Emmalle "terveisiä kauppatorilta".

map kirjoitti...

Moi satu!

Et todellakaan!!! Ja niin kauhealta kun se kuullostaakin niin aina lohduttaa se, et jollain muullakin on käynyt samanlailla!!:)