Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 13. joulukuuta 2009

131209

 
Kuva tämän vuoden Expo viikonlopulta, super-reissu!

 Sunnuntai: Olka, ojentaja, pohkeet (kuntopiiri tyyppisesti)
1. Dippi penkkien väliin - 1b. pohkeet istuen x4
2. Arnold press - 2b. ranskalainen KP x4
3. Push down - 3b. viparit x4
4. Ojentajapunnerrus smithissä - 4b. Pystysoutu x3
+ crossari 12 min
 Pikku kevennetty jakso tähän väliin, siksi tuollainen kuntopiiri tyyppisesti vedetty treeni. Tylsää. Ei muuta kommenttia ;D.

Kaikki päivän ateriat on syöty joten olisi järkevintä mennä nukkumaan, mutta vielä tekisi mieli niin sanotusti hillua ylhäällä. Surffailla netissä, koska olen tehnyt sitä vasta noin vuorokauden. Jos mä jossakin asiassa olen hyvä tähän lajiin liittyen, niin se on lepo! 
Olen löytänyt muuten todella todella hyvän kahvin, tiedän että blogia lukee ainakin muutama kahvin intohimoinen ystävä. Tämä kahvi ei edes välttämättä vaadi maitoa kaverikseen, kuten esim työpaikalla sahanpuruista keitetty tumma mömmö. Kahvi on siis merkiltään Es Coffee, ja tämä "lajike" Ecuador specialty. Löytyy varmasti lähinnä joistakin ekokaupoista. Mitens saataisi Maarit toi Es Coffee sponsoroimaan meitä?!

-E

6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Kahvinystävänä täytyykin yrittää löytää tuo kahvimerkki käsiini! :-)

emr kirjoitti...

heippa! Suosittelen todella lämpimästi, pitääkin mennä hakemaan kupponen kun on juuri tippunut ;).

Satu kirjoitti...

Heiiii! Kiva kuva teistä! Taustallahan tossa on selvästi se, että Maaritin on pakko olla Emmaa ylempänä. Maarit ei ois kestänyt, jos sen ois pitänyt olla tossa alhaalla ja Emma olisi seisonut portailla. Ja huom, Maaritin on oikein pitänyt kiivetä toiselle portaalle, että ei jää mitään epäselväksi. Mä en sitten yhtään ymmärrä kilpailuhaluisia ihmisiä...;)

Ja toi kahvi, se oli kyllä tosi hyvää. Suorastaan poikkeuksellisen.

emr kirjoitti...

Mä vältin tolla asettelulla kaikki ne Maaritin inhoa täynnä olevat katseet, ja myöhemmät mahdolliset kilpailutilanteet jotka olis syntynyt siitä jos maarit olis tossa kuvassa joutunut kokemaan alemmuuden tunteen ;D!

map kirjoitti...

Hei...pikkusen ylilyöntejä täällä..:D koko kilpailuhenkisyys on sanana mulle täysin absurdi:D Ja mitä tohon kahviin tulee niin eikähän me yks meiran saludo-kahvi sponsoroi. se on aivan yhtä hyvä tuote..ei niissä kahvien laaduissa mitään eroja ole!!!;D

emr kirjoitti...

Juu ei ole eroja edes ulkoisessa olemuksessa; sahanpurut vrt. tuore multa.. ;). Saludoo on aina meillä juotu, ja tullaan juomaan, sitä on aivan turha tulla tyrkyttelemään siihen mitään muuta rinnalle.