Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

perjantai 18. joulukuuta 2009

181209

Heiii! Olipa hauska tuo Maaritin postauksen huumoripläjäys!!

Torstai: Jalat
1. Etukyykky x4 (viimeisessä pudotuksia)
2. Pallokyykky x6
3. Prässi yhdellä jalalla (kokeilu lähinnä) x2
4. Se vetoliike takareisille (damn unohdin taas nimen!) x3
- kävelymatto 12min

Eli pienen lepotauon jälkeen jalkatreenin pariin. Tein etukyykkyä keskittyen tekniikkaan ja etureisillä puristamiseen varsinkin yläasennossa = lelupainot. Pallokyykyssä on ongelmana ollut jalkojen lipsuminen ala-asennossa, joten sitten keksinkin ottaa jonkun voimanosto boxin varpaiden eteen ja kasata siihen "pleittejä" päälle, toimii! Näiden jälkeen päätin kokeilla miltä tuntuisi prässäillä pitkästä aikaa, variaatioksi valitsin yhden jalan vaihtoehdon. Ja ei aikaakaan kun salille melko p***** prässi taas muistutti siitä miksen pahemmin ko. laitetta ole käyttänyt (eikä moni muukaan), tuntui huonolta tuolla lantio-lonkka-pakara akselilla, jätin suosiolla kahteen sarjaan. Melko rauhallinen (kovempien/oikeiden) treenien aloitus kevennyksen jälkeen kaiken kaikkiaan.



Ajattelin modata ohjelmaa sen verran, että otan maanantain selkätreeni päivään maastavedon, joten saadaan sinnekkin hieman jaloille hommaa.

Kevennyksestä sen verran, että nyt dieetillä en tosiaan levännyt laakereillani noita päiviä, vaan tein ohjelmaan merkatut salitreenit kuntopiiri tyyppisesti ja ihan normaalisti 12 minuutin aerobiset päälle. Maanantaina kävin myös tekemässä nyt ohjelmaan lisätyn 45 minuutin kävelylenkin, ja nautin suunnattomasti talvesta! Keskiviikkona tein kovan intervallin, meinasin pökertyä crossarin päälle, kamalaa :D.



-E

Ei kommentteja: