Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 19. joulukuuta 2009

Aikaa jää muuhunkin...MITEN?


Muutama päivä jouluun. Kukaan ei varmaan tarvii mun muistuttamista kyseisestä asiasta. On aivan ihanaa huomata millaisia ihmisriekaleita tuolla kaupoissa vaeltelee. No itse ainuttakaan joululahjaa ole vielä ostanut eikä ajatusta koko touhuun ole luotu, että nautin oikeesti ne kauheimmat hysteriahetket siellä kaupassa parin muut "viimetippa"-tyypin kanssa. Kyllähän tässä vielä kerkeää...Eikö?

Treenit on käytännössä tältä sykliltä tehty mut ajoitan nuo lepopäivät vasta tonne jouluun kun en pääse treenaamaan kovin kummoisesti noilla kotinurkilla.

Tein tiistaina niin typerän selkä treenin,etten mainitse niitä sen enempää..paljon eri liikkeitä:D

Eilen vuorossa oli kokeilussa taas EDT treeni käsille..eli pientä"shokkitreeniä" jotta niitä lepopäiviä olis mieltä pitääkin. Elikä seuraavanlaiset 15 min pätkät näillä vuorppareilla:

1a.kauiskääntö mutkatangolla
1b.ranskalainen punnerrus mutkatangolla

2a. polvihauis

2b. push down narulla


Ja loppuun vähän vatsoja. Hyvä treeni muuten, mutta taisi olla mukavuus painot kun olis meinannu jaksaa tehdä enemänkin sarjoja.

Tänään mahtavat 11 tuntia juoksemista ja älämölön kuuntelua töissä. Hiljaisuus on oikeesti lahja. Varsinkin kun täällä veljen asunnon naapurissa asuu joku musiikkia öisin kuunteleva vajakki. Pakko sen on jotenkin vajaa olla kun kuuntelee samaa kappaletta koko illan?!?!?! Mutta töihin palatakseni nii noi ruokailut on vähän haastavia välillä, jos omat eväät loppuu kesken on pikkusen miettimistä mitä sitä sit oikein vois syödä. Onneks siellä on aina kananmunia ja fileesuikaleita saatavilla:D Vaikka nyt onkin vaan välidieetti
menossa niin kyllä sitä ensi kerralla muistaa (toivottavasti) varata sitä safkaa riittävästi mukaan. Illalla vielä vähän aerobista ja venyttelyä. Ajankäytön kanssa ei tule ongelmia:D

Emman manitsema piikkimatto on käynyt munkin mielessäni ostaa..hmmm.. Lainaatko sitä koekäyttöön jouluks?:D
nimim. nuukuus ennen kaikkea. Motivaatiorikasta alkuviikkoa:)
*M*

1 kommentti:

emr kirjoitti...

Ekalla kerralla tossa EDTssä onkin ihan järkevää että on sellanen fiilis että jäi paukkuja, loputtomasti kun ne sarjat ei sitten enää nouse ja ei yksinkertaisesti ehdi tekeen vartissa =).