Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

060110

Klo. 11:17 Päivän ensimmäiset 15 minuuttia taittuivat puhelimessa rupatellen Sukkarotaatio Sadun kanssa :). Keitän kahvia, ja sitä juodessa lasken myös lepopäivän kalorit uudestaan, josta sitten on helppo soveltaa myös tämän intervallipäivän kalorit vain lisäämällä pienen pieni palkkarin kinkkana mukaan. Samalla ja siinä sivussa ehdin tietty selailla parit blogit, milloinkohan tuohon blogiselailuun kyllästyy? :D Oikea lonkankoukistaja tuntuu hieman jäykältä, kuten eilen jo treenin yhteydessä, lämmittelin sitä vielä ekstraa vaikkei ohjelmassa ollut suinkaan jalat, vaan rintaa ja penkkipunnerrus käsipainoilla, mutta kun jalat vie maahan niin lonkankoukistajaan tulee suht voimakas venytys, joka sitten tuntuu jos paikat jumittaa vähänkin.

Klo. 11:42 Loistava aamupala mahassa, nyt jaksaa päivittää eilisen treenin:

Tiistai: Yläkropan työntävät, pohkeet
1. Penkki KP: 25kg/5, 5, 5, 5
2. Vinopenkkikone - 2b. Pohkeet seisten x4
3. Pystypunnerrus KP, istuen, ilman selkänojaa x5
4. Ranskalainen maassa - 4b. Pystysoutu, paksutanko hammerkahva, kapea
+ kävelymatto 12min

Penkissä oli tavoite saada joka sarjassa vitonen, eli tavoite täyttyi, ja vinopenkissä pystyin tekemään (lyhyttä) sarjaa 45 kilolla. Ranskalaisessa punnerruksessa oli myös tavoite saada vitonen joka sarjassa, mikä ei toteutunut.

Klo. 12:47Klo. 16:08 Kaksi välipalaa aamiaisen jälkeen jo tuhottuna. Illan kuntopiiri ei oikein motivoi, se on se kova punttitreeni lihaksen kasvatus mielessä joka motivoi, mutta mutta, nämä on juttuja jotka vaan "pitää" tehdä pois päiväjärjestyksestä :) Lonkankoukistajalle voisi antaa vielä hieman jäähoitoa ja katsella samalla vaikka jakson dramaattista O.C:ta! Olen katsonut nyt yhteensä 3 OC jaksoa elämäni aikana, kiitos kaverilta lainatun 2. tuotankokauden DVD:n. Caaaaalifooornia..Klo 18:41 Treeniä edeltävä ateria plakkarissa; bataattia, omenaa ja kalkkunaa, samainen kattaus luvassa vielä treenin jälkeen. Salille lähtö siis edessä, en olekkaan poistunut asunnostani koko päivään, ihan terveellistä vaihtaa hieman maisemaa? Mennä pois tästä koneelta :) Vielä kahvi ja palkkarin punnitseminen.

Klo 22:06 Kuntopiirit ja lihashuollot takana, näin mentiin

Keskiviikko: Iron Cardio, vatsat
1. Lumberjack squat + press
2. Renegade row
3. Askelkyykyt, kädet niskantakana

4. Jalkojen nostot telineessä x3

4 kierrosta "kuntopiiriä", ja suht putkeen jokainen liike, kierrosten välissä pikkuisen taukoa. Tuon päälle tein vielä 3 sarjaa jalkojen nostoja. Loppuun venyttelin paremmin kuin aikoihin, ja siltikin liian vähän, mitä tästä voi päätellä :). Josta pääsenkin sujuvasti aiheeseen lonkankoukistaja joka ei siis onneksi haitannut treenissä.

Selailin ruokaillessa pikkuisen tämän vuoden Nationals kuvia ja kevyestä sarjasta pompsahti silmiin Stacey Pillari niminen nainen, pidin jotenkin fysiikasta ja kaivoin hieman lisää infoa, eli kyseessä on +40 "täti" joka on ainakin kisannut aiemmin myös figuressa ja sitten vaihtanut kehoon. Sivuasennot oli ainakin oikein nätit.

Klo. 22:47 Vielä olisi iltapalaa jäljellä, raejuustoa ja cashewta, muutama pinaatin lehti..

-EEi kommentteja: