Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

maanantai 4. tammikuuta 2010

040110

Klo. 7:46 Kahden torkuttamisen jälkeen nousen sängystä ja ensimmäisenä mittaan aamupainoni, vaaka näyttää lukemaa 70,9. Viime viikolla paino tippui mukavasti ja sehän on paras palkkio dieetin aikana, sen lisäksi että olen saanut aikaan kovia treenejä. Ihmettelen etten nähnyt unta eilen katsomastani Avatar leffasta.. Aamun seuraava toimi on kahvin keitto (hieman erikoisella tavalla koska kahvinkeittimen pannu on rikki) Mokkamastereiden banaani-pähkinä-toffee -kahvista, sekaan lorautan, tai paremminkin lirautan 25g luomu kermaa. Aamun kahvi- ja blogiselailun jälkeen ryhdyn aamupalan tekoon, eilen illalla laskin kaloreita uudestaan ja aamupalani koki uudistuksen, neljän kananmunan sijaan syön ruishampurilaisen, johon tulee jauhelihapihvi, kananmuna ja ruisleivän pala, minustahan alkaa kuoriutua pikku kulinaristi!


Klo. 8:10 Supermaittava aamupala syötynä. Nyt sulattelen sitä hetken, jos toisenkin suht korkean rasvapitoisuuden vuoksi, lisää blogi ja bodysivujen selailua siis, ehkä muutama ei body aiheinen blogikin mahtuu mukaan? Vielä hörppy Mivitotal -monivitamiinia. Seuraavaksi alkaa salikamojen pakkailu ja kevyt "naaman kampaaminen", sillä tarkoituksena olisi aloittaa tämä aamu selkä-takareisi-hauis-takaolkapää jumpalla!


Klo. 11:59 Ulkona on mahtava ilma. Palasin juuri kotiin salireissulta. Uunissa valmistuu parhaillaan ruhtinaalliset 380g bataattia, joten niitä odotellessa päivitän treenit.  Juoksumatto oli varattuna joten suoritin loppu aerobisen kävelemällä hieman kauemmalle bussipysäkille.Maanantai: Selkä, takareidet, hauis, takaolat
1. V-soutu: 55kg+tanko/5, 5, 6, 5, 5
2. Mave: 80kg/n.6, 60kg/x + koukistukset x3
3. Hammerleuat avustettuna x5
4. Hauiskääntö KP - 4b. Takaolat ristitaljasta x4
5. Hammerhauiskääntö x2


V-soudussa otin aiemmin käyttämäni tekniikan käyttöön, eli otan jalkojen alle noin 10cm korokkeen jolloin voin käyttää tangossa isoja pleittejä liikeradan lyhenemättä! Mave 80 kilolla ei tuntunut riittävän terveelliseltä alaselässä joten pudotin hieman painoja ja tein sitten koukistuksia päälle. Ehkä kropasta on paineita lähtenyt sen verran, tai sitten olen muuten vaan jumissa.. tai heikko..


Klo 13:05 Nyt on syöminkit pulkassa ja pyykit viety koneeseen. On siis aika relata ja kerätä voimia päivän treenin numero 2, joka on Ninnun ohjaama spinning Finnbodylla! En ole ikinä ollut spinnaamassa joten vihdoinkin kun saatiin aikataulut osumaan ja minulla olisi joka tapauksessa ollut intervalli treeni vielä tänään, joten miksipä ei. Youtubesta löytyy parin tunnin dokumentti Jay Cutlerista jota aion nyt katsella.

Klo 14:09 Taas pukkaa ateriaa päälle, raejuustoa ja cashew pähkinöitä. En valita, näin miinuskaloreilla jokainen ateria on mieluinen! Rento löhöily jatkuu, dokkarin 3 osio menossa, mielenkiintoista ja motivoivaa, vaikkei Jay ole oma suosikki lajin parista, ainakaan fysiikan suhteen.

Klo 16:02 Vielä treeniä edeltävä välipala naamaan (heraa ja omenaa) ja kohti Finnbodya. Matkalla pitää käydä hakemassa Vitamarin kalaöljyä luontaistuotekaupasta. Ninnu käski varata hikipyyhkeen mukaan, sitä tarvittanee!Klo 19:17 Elämäni ensimmäinen spinnu takana, hauskaa oli! "Tunnin" kesto oli 45 minuuttia, ja varsinaista raskaampaa polkemista oli suunnilleen puolet tuosta ajasta. Söin jo treenin jälkeisen kana-riisi annoksen. Vielä olisi ns. iltapala jäljellä. Ateriat, tai lähinnä aterioiden sijoittelu muuttuu paljon sen mukaan milloin treenaan, olenko töissä jne. "Normaalin" työpäivän jälkeen treenaan melko myöhään illalla, jolloin päivän hiilaripitoisin ateria jää syötäväksi juuri ennen nukkumaan menoa. Illan mittaan katselen vielä Jayn dokumentin loppuun ja chillailen.

Tälläinen oli minun maanantaini :).

-E


6 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Ihanasti kirjotettu toi sun teksti! Oli kiva lukea sitä.. :)

emr kirjoitti...

Kiiitos! <3 ihanaa kuulla, koitin keksiä jotain uutta :). Pitää tehdä jatkossakin tän tyyppisiä.. Kiitos vielä spinnusta ;).

Elina kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä Ninnun kanssa! Osaisinpa itsekin kertoa päivistäni yhtä mielenkiintoisella tavalla.

Tsemppiä tulevaan! :-)

Jonna1983 kirjoitti...

Paljos sulla on nyt paino tippunu ja paljonko meinasit vielä sulatella pois? Älä liikee ettei mulle tule syyllinen ja epätoivoinen olo tän rasvakerroksen kanssa:D

map kirjoitti...

Tosi hyvä blogaus:)

emr kirjoitti...

Elina: Moikka :) heh, no ehkä mulla oli tavallista mielenkiintoisempi päivä niin siitä oli helpompi kirjoittaa :) mutta kiitoksia PALJON :)!! Ja tsemppiä sinne myös ;)

Jonna: Heipsansaa! vasta vähän alle 4 kiloa, vielä 2-4 kiloa! eli no hätä! =P

Maarit: Thaaaaanks ;).