Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

maanantai 8. helmikuuta 2010

Ystäväni valtion rautatie

Kevytviikko onnistuneesti takanapäin. Dieetillä tuo sana kevyt on vähän harhakäsitys, mutta hermostolle kuitenkin jonkinlaista lepoa. Näin ainakin uskoisin. Viikon saldona siis neljä punttia, neljä intervallia, yksi nyrkkeilytreeni ja aamulenkki. Venyttelyäkin taisi ohjelmassa olla 2 min.

Torstaina siis nyrkkeily treenit ja perjantaina kävin tekemässä jalat. Sillai ihan kevyesti. Painoja kuitenkaan täysin unohtamatta. Tein siis perus jalkojen voimatreenin, mitä oon jo jonkun aikaa vääntänyt, reilusti kevennetysti ja sarjat noin 15 toistoon asti. Treenasin poikkeuksellisen aikaisin kun yritin ehtiä aikaisempaan Helsingin junaan. Salilla tuli ihme epäilys siitä oliko hellan levy jäänyt päälle. Useampi teistä varmaan pystyy samaistumaan siihen hyvin epämukavaan olotilaan. Näin jo katastrofin silmissäni, mutta onneksi kämppis kävi asian tarkistamassa. Ei se päälle ollut jäänyt, onneksi. Ilta menikin hyvin rattoisasti intervallin parissa, josta Emma ehtikin jo mainita.Suosittelen kaikille lämpimästi. Siitä jos jostain saa tehot irti!!!

Lauantaina vierailimme Solanan salilla ja tein siellä viimeisen kevyemmän treenin yläkropalle ja päälle 10 min intervalli soutaen. Treenin jälkeen teimme muutaman poseharjoituksen. Olen muuten maailman huonoin yhteistyökumppani nälkäisenä:D Onneks Emma on tuttunut ja tosi kärsivällinen (or not:D)

Sunnuntaina käytiin aamulenkillä Töölönlahdella. Aminot ja herat alle. Ei ihan tyhjään vatsaan kuitenkaan, vaikka molemmat onkin tyhjällä vatsalla tehtävien aamulenkkien puolesta puhujia. Tämäkin siis on vaan oma mielipide.

Iltapäivällä normaali volyymi jalkatreeni, jonka tein osittain valmentajan kanssa.

1.Hack-kyykky (vajaa) 75kg-95kg 5*15-20

2.vaakahackki 125kg*2 133kg*1

3.Askelkyykkykävely kahvakuulilla 16kg 3* ilman lisäpainoja 1*

4a. reudenojennus 35kg 4*15-20

4b. koukistukset 3*25kg 13-20 20kg 20

5. Jalkaprässi etureisipsinotteinen 120kg 2*20

6.pohkeet istuen 40kg 4*12-20

Onnistunut treeni. Loppuun taas poseharjoutuksia Emman kanssa. Ei oo helppoo:/ Vatsa-reisiposet jätettiin suosiolla vähemmälle harjoittelulle. Jostain syystä:D

Ja nyt on taas pienen karmanurkkeuksen aika: Hävitin opiskejakorttini. Ilmeisesti samalla kun siivoisin Helsinkiin menomatkallani lopakkoani miljoonilta kauppakuiteilta, sain sen ilmeisesti putsattua myös opiskelukortilta. Hyvä, koska 30 euroo ja 60 euroo on melkein sama raha. Varsinkin opiskelijalle. Niin olikohan se Maaritin vahinkorahasto jo perustettu?!?

Mukavaa viikon alkua kaikille:) Älkääkä missatko subin tämän illan leffaa: Bridget Jones- Elämäni sinkkuna.. Ei oo tullut vissiin koskaan aikaisemmin..Ehkä joku 100 kertaa..;D

*M*

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Dääämm! Meikä unohti kattoa Bridgetin Jonessin leffan!!!..


Iha hyvä vain tosin.

Näytät virkeältä kuvissa, onko se tarkoituskin vai syytetäänkö salamaa?

Melkein autolla halvempi ajella Helsinkiin kuin junalla. :)

t. Sohvalla rötköttäjä <-- toi nimi antaa hyvän kuvan, btw.

map kirjoitti...

Joo...en tiedä mitä syyttää..näytän välillä nimittäin vähän liiankin väsyneeltä:D
Kesällä pyöräilen nuukuuttani Helsinkiin:D