Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 23. helmikuuta 2010

230210


Terveisiä Kuoppiijjosta! (vai miten se sanotaan?)

Maarit on saateltuna opintielle ja tässä kulutellaan aikaa Maaretin kanssa auringonpaisteesta nauttien, tosin sisätiloissa. Eli Kuopioon tultiin pienelle "hiihtoloma" reissulle. Bodymaailmaa on parannettu lauseella jos toisellakin kun 3 laji intoilijaa kokoontuu yhteen!

Viimeksi kirjoitin perjantain treenin, joten tähän väliin sivulauseessa lauantain treeni; intervalli soutulaitteella, that's it.

Sunnuntaina sitten automatkan jälkeen treenaamaan Maaritin nykyiselle kotisalille Gym 99:lle. Mulla oli vuorossa vetävien treeni;

Sunnuntai: Vetävät
1. Räkkiveto, power smithissä
2. Kulmasoutu KP:lla
3a. Alatalja V-kahvalla - 3b. "GHR" selkäpenkissä
4a. Hauiskääntö vinopenkillä istuen - 4b. Takaolat ristitaljasta/käsipainoilla
+ kävelymatto 15 min

GHR:n selkäpenkissä olisin voinut jättää mainitsematta kun puolikkaita toistoja sain ehkä 2 tehtyä, mahtava suoritus. Muutoin kyllä hyvä treeni.

Maanantaina myös Maaretilla oli treenipäivä, ja Jonna tuli salille samaan aikaan, joten meillä oli kunnon body tyttöjen kokoontuminen! Treenin lomassa ei kauheasti tullut juteltua, mutta treenin päätteeksi otettiin nopeasti pakolliset asennot läpi, Maaretin tuomaroidessa :)

Maanantai: Työntävät
1. Penkki KP
2. PP koneessa
3a. Pystysoutu taljasta - 3b. Ranskalainen maassa
4a. Pull over KP - 4b. Rinta ristikkäistaljasta
5. Sekalaista olkapää-ojentaja pumppailua

Ei mikään paras treeni, mutta "tulipahan tehtyy".


Maarit ehtikin kirjoittaa että käytiin treenin päätteeksi infrapunasaunassa hikoilemassa 20 minuuttia. Varoitusteksti: Älä mene infrapunasaunaan jos aiot tehdä yleensäkään mitään loppupäivänä. On vaikea sanoin kuvailla sitä väsymyksen tunteen määrää mikä oli loppuillan, käden nostaminenkin oli liikaa. Muutamien tuntien päästä iski myös sellaiset kuumeiset fiilikset. Yöllä sai juosta muutaman ekstra vessakäynnin. Maarit kävi tänä aamuna testaamassa aamupainon ja kolmisen sataa grammaa oli tippunut viikonlopusta, eli kyllä se jotain se sauna teki! :)

-E

Biisi Maaretille ;)

3 kommenttia:

Annemari kirjoitti...

Olipa hyvä kun tuli infrapunasaunasta kommenttia. Mun isällä ja äidillä on on tuollainen, enkä ole vielä käynyt sitä kunnolla kokeilemassa. Ei tekisi varmaan huonoa kisojen lähestyessä käydä nesteenpoistossa. Jos se tosiaan saa moisen vaikutuksen aikaan :)

emr kirjoitti...

Niin, koitettiin hieman urkkia tietoja miten tuollaisen infrapunasaunomisen oikeasti tulisii vaikuttaa, ja meidän tietolähteet sanoi että sen pitäisi piristää.

Ei voitu olla nauramatta koska jos olisitte nähneet nää kolme naista maanantai iltana...siitä oli pirteys hyvin kaukana :) mutta vaikutukset taitanee olla hlö kohtaisia, ja rankalla dieetillä tuohan on kätevä nuijanukutus jos vaikutus on sama kuin meillä :) kerroppa miten meni kun sinne infrapunaan pääset ;)!

Ninnu kirjoitti...

Ainakin tolla saunalla on paljon terveysvaikutuksia. Just parantaa aineenvaihduntaa, auttaa poskiontelontulehdukseen jne. Joskus lukenu tietoa tosta. Mutta ei se muakaan koskaan piristä, ihan löllö olo on kyllä sen jälkeen mullakin. :D