Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kevättä ilmassa...ja treenissä

Koska olen perussuomalainen ja negatiivisuuden perikuva, aloitan tekstin hehkuttamalla tota mahtavaa ilmaa,mikä on viimein saapunut myös tänne Suomen pohjolaan. Aurinkoiset aamut ja iltaan asti kestävä valoisuus antaa energiaa vaikka millä mitalla ja mieli, joka aamuisin muutenkin on iloinen, piristyy entisestään. Mutta mihin tämä kaikki katoaa kun saavun salille? Alkulämmittely tuntuu ehkä maailman raskaimmalta duunilta, treenien ensimmäiset sarjat tuntuu takkuilevan ja mind muscle-ajattelu on tipotiessään. Kummasti sitä virtaa treeniin ei edesauta vieressä ympäröivät sunnuntaitreenaajat, jotka romaani tai seiska vierellään yrittää kehittää sekä ruumistaan, että mieltään. Mahtava treenifilosofia, johon vielä en ole päässyt mukaan. Toisinaan mielenkiintoiset treenivariaatiot, kuten hieman jopa eräänlaista nylkytystä muistuttava takaolkapäiden treenaus ylätaljassa, ei sivusta seuraajana motivoi kummoisesti. Ihme sinänsä. Pokassa tosin on pitelemistä, ekä siinäkään usein onnistu. Salilla on siis muutamia ihania salituttuja lukuunottamatta pakko välillä lasittaa katseensa kaikelta ympäröivältä. Siitä huolimattakin vaikka huumoria irtoisikin muista ihmisistä, mikä on kylläkin hauskaa. Syy tuohon pienehköön treenimotivaation puutteeseen löytyy ehkä juuri tästä vuoden ajasta. Tekisi mieli tehdä kaikkea muuta, nauttia ulkoilmasta, hengailusta ja sen sellaisesta. Toisaalta päivän koululla heiluneena tuntuu, että kroppa on erittäin vastahakoinen tekemään mitään, millä itseään voisi rasittaa, joten kropan liikkeelle saaminen, saati koviin suorituksiin pystyminen vaatii henkistä puolta aika paljon. Ihminen kun on perusluonteeltaan laiskahko. Treenimotivaatiota saa onneks kasattua täältä netististä, omasta ajattelumaailmasta ja tietysti treenaavista treenikavereista ja miksei kavereista ylipäätään:) Ei sillä, kyllä noita motivaaliopohkeita (joita ei nilkasta erota) alkaa jo sen verran oleen näkyvillä katukuvassakin, että kummasti tekee mieli salille kartoittamaan pois tuota sarveiskalviolle piirtynyttä irvikuvaa:D

Koska tuota aikaa, jonka puutteesta olen jaksanut valittaa jo jonkun aikaa, ei ole ilmaantunut lisää mistään, on siis ITSE tehtävä muutoksia. Käsittämätöntä, mutta totta!! Aamutreenit ennen kouluunmenoa olis yksi vaihtoehto, mikä antais aikaa sille chillailulle, jota tää pää ainakin kovasti kaipais. Tuumasta toimeen siis!
Pikkuisen tänne noita treenejä, kun niitä on kuitenkin tullut ahkerasti tehtyä. Ihan suunnitellusti kaikki:D

Eilen
työntävät:

1.Penkkipunnerrus kp 23kg 5*5-8

2.Flyes 11kg 5*+2*rest pause
3.levitykset ristikkäistaljassa 30kg 4*10-12

4.Pystypunnerrus seisten niskan taakse tangolla 30kg 5*

5.arnold press 11kg 5* +vipunostot 9kg 5*

6a. dippi 15kg 2*5 10kg 3*

6b.rannekääntö 5*
7a.raskalainen punnerrus mutkatangolla lattialla 4*
7b. Pohkeet hackissa 12o kg 4*+2*rest pause

Tänään
jalat

1. Hack-kyykky syvään 50kg 5*

2.SJMV kp 35kg 5*8-10

3. Prässi jalka kerrallaan (takareisi painotteinen)95kg 5*

4.Pallokyykky kp 16 kg 5*10-12+2*rest pause

5a.kevennetty GHR selänojennus penkissä 5*

5b. vatsasoutu 5
*

Oli varmistaja sopivasti saatavilla, joten hackissa tein pari pudotusta ja pakkotoistoo..vai taisikohan noissa sen varsinaisen noston tehdä ite varmistaja.. Meitsi kun on vähän heikko! Menee muuten hyvin etureisille noi kyykyt kun on koroke kantapäiden alla ja jalat yhdessä. Tulee vaan tosiaan huomioida, että on lämmitelly tarpeeks! Pallokyykkyä suosittelen edelleen kokeilemaan jos sitä ei ole vielä tehnyt. Sillä saa hyvin tehtyä sarjan loppuun asti ja vieläpä turvallisesti. Treenissä alku taas hankala, mutta ensimmäisen kovan sarjan jälkeen löytyi se motivaatiokin jostain:)


Koska mielipiteille en anna enempää valtaa, menen keittiöön vertailemaan sekä kämppikseni että omia iltapaloja. Leipää ja se jugurttia, kiitos! Or not:D Ruoka-asiaa näyttääkin tulevan kolleegalta lisää:)

Ai niin ja muistakaa ottaa se se yks omega, sekun riittää kattamaan kaikki päivän tärkeät rasvat ja pelastaa meidät suomalaiset masennukselta. Yksi päivässä riittää:D

*M*

6 kommenttia:

Riinu kirjoitti...

Pallokyykky on aivan mielettömän hyvä liike, melkeen joka kerta nyt tullu tehtyä treenin loppuun imemään loputkin mehut reisistä... tulee yleensä lopuks istuttua lattialla viimisen toiston(puolikkaan) jälkeen kun jalat pettää vaan yksinkertasesti alta...

nam, ja kiitos vinkistä (sillon joskus)...

emr kirjoitti...

Aamutreeni toki jättää vapaa-aikaa illalle ja hengaamiselle, mutta sitten siinä on se kääntöpuoli, että illat menee kaupassa käydessä ja eväitä vääntäessä, ja nukkumassa pitää olla viim. kello 8, ikinä ei oo hyvä ;)
ps. Korjasin muutaman kirotusvirheen;)

map kirjoitti...

Ole hyvä Riinu :D

Emma, Täällä on taas silmät ristissä kirjoitettu tekstiä..kiitos suomentamisesta:D ootas vaan kun kieli joskus vaihtuu.. menee ihan koodaamiseks koko touhu.. Niin ja tosiaan, koskaan ei oo hyvä!

Sape kirjoitti...

Oi voeh! Taidata naureskella meikälle ja meikän motivaalio?pohkeille. Ikävä ihminen. :oP

map kirjoitti...

Säkö niitä kadulla aina vilauttelet!?!?;D

Niin..siis motivaaTio

Sape kirjoitti...

Mun mielestä toi motivaalio ois parempi :D

No aattelin et kadulla naurat mun pohkeille ja salilla muuten vaan :oP