Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 29. toukokuuta 2010

Hyvä mieli, hyvä ateria..:D

Sää suosii lomailijaa..Kesäni todennnäköisesti ainut lomaviikko on loppumaisillaan ja sateisissa merkeissä tää on enemmän tai vähemmän menny..Ei oo mahdollista. Ei mun karmalla:D Onneksi sateista keskiviikkopäivääni piristi sähköpostilla joku Ramon Ranskasta, joka oli kirjoittanut haluavansa minut asumaan Ranskaan hänen luokseen ja jotain muuta..klikkaus vaan alla olevaan linkkiin niin pääsen asiassa kuulemma eteenpäin..Jep..sen jälkeen kone sekos..:D no en oikeesti klikannut.. Olin kylläkin aivan myyty xD Olen varmaan ainut joka viestin oli saanut. Elämäni muuttui kertaheitolla vaaleanpunaiseksi...jopa tällä nälkäkuurilla:D
Kovan aktiviteettitäytteisen kalenterin olen tietenkin lomalleni tehnyt ja heti alusssa jo suunnitelmat menee v*tuiks. Eipä oo siivoiltu äidin mieliks eikä käyty moikkaamassa kaiman koiriakaan, mutta mieli on kummasti rauhoittunut, mikä onkin ehkä loman päätarkoitus. Kuten olen jo monesti maininnut niin tuo stressi-pahanen on kerryttänyt mukavasti mulle tota nestettä ja sen vuoksi paino ei ole laskenut, mikä entisestään stressaannuttaan tätä ihmisparkaa. No nyt on sit paino päässy mukavasti laskusuhdanteeseen kun ei oo koulun deadlineja häämöttämässä. Tästä päätellen koulu ei tee kenellekään hyvää. Ehkä asia ei ole ihan noinkaan vaan ongelma on vaan mun korvien välissä. Olis mukavaa keskittyä vaan yhteen asiaan kerralla ja nyt se on sit vihdoin mahdollista:)

Nyt on treenailtu täällä hämeen syrämmesä pariin otteeseen ja näinpä siellä täkäläisen classic kisaajan, joka VENYTTELI (wtf?!?!?!) salilla.. spagaatti näytti menevän suht kivuttomasti ja itsehän kokeilin samaa illalla...ehkä mä kuitenkin joogaan ainakin vielä kerran niin pääsen samaan lopputuloksen. Ei se kuitenkaan jääny ku puolesta metristä kiinni:D Ja kyseisen kisaajan kommentti dieetistä kun utelin hänen suunnitelmiaan syksyn suhteen oli "et se on vaan niin kivaa". Niin kai sen on pakko olla! Vielä kun ite löytäis sen piilossa olevan flow-fiiliksen:)

Maanantaina työntävät

1. dippi 12,2kg 5*
2. vinopenkki kp 18,5kg 4*3.Arnold press 13kg 5*
4a.rankalainen maaten mutkatangolla tanko +15,5 kg5*
4b. rannekääntö myötäotteella 5*
5a. Viparit sivulle
5b. Pystysoutu rusettikahvalla 325kg (+nukkavaijeri extra:D)

Tiistaina piti mennä nyrkkeilyyn mutta puolta tuntia ennen lähtöä kuulin, ettei treenipaikan ovet ole auki. Mulle tuollaiset vastoinkäymiset on ihan ok. Aatamin omenaa hetken nieltyäni suuntasin salille treenaamaan jalat.

1. Etukyykky 75kg 5*
2.koukistukset maaten 5*
3. SJMV 80kg 4*
4.Prässi leveä 4*
5a.Bulgaarialainen kyykky
5b. GHR selänojennuslaitteessa

Päälle kävelymatolla könyämistä 15 min.

Hyvinhän tuo treeni olosuhteisiin nähden meni..saimpa syödä enemmän ainakin tuona päivänä:)

Perjantaina oli vuorossa ihana intervalli, minkä suoritin mäkijuoksuna. Intervalliin sisältyy kyllä viikon kauheimmat minuutit.. 20 sec niin paljon kuin persjaloista puristettua sai jyrkkää mäkeä ylös ja 40 sec alas. Tämä toistettiin 15 kertaa. Intervallin päätteeksi tein jännehyppyja ja askelkyykkyjä. Still alive!!!

Koska jonkun verran tuota sosiaalista elämää on jäljellä (ainakin vielä) oli viikonloppuna kavereiden kanssa yhteinen ilta Turussa Kummankin kaa- kiertueen ja ravintolaillan tiimoilla. Hyvin olin iltaan eväiden suhteen varautunut, mutta valmistamani pinaattisosekeitto päätyi osittain repunpohjalle. Se ei ollut edes näkemisen arvoinen tilanne kun yritin pelastaa ruokaani xD Alla kuvamateriaalia seuraavalta päivältä kun osa poppoosta oli jo ehtinyt lähtemään. Mun oli vaan pakko saada edes yks kuva:D Kiitos seurasta..BTW!:D

Nyt jalkojen kimppuun..jälleen.

*M*

1 kommentti:

emr kirjoitti...

Maarit ja maaritin leviävät eväät. DejaVUUUUUU...!