Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

070710

Muikku!

Alkuviikko meni kestittäessä blogi kolleegaa joka saapui tänne Helsinkiin tapaamaan valmentajaa, ja kai se muakin tuli katsomaan?! :) Päiviin mahtui toki sitä treenailua, ja.. ei muuta. Käytiin me kaupungillakin pyörähtämässä, mutta mun yliaktiivinen rakko ei salli kovin pitkiä shoppailuretkiä, ja siksi toisekseen ei myöskään hermot/mielenkiinto.

Kauppareissulla päädyttiin tutkailemaan kalatiskin antimia ja käteen osui Muikku pakkaus, todettiin että tuotteessa on todella hyvät arvot (proteiinit n.19g ja rasvaa n.3) joten pitihän se ostaa pois. Illalla sitten syötiin muikkuja puistossa (ja nautittiin muiden ihmisten vapaa-ajan vieton sivuvaikutuksista... ), hekumoissaan! oli tosi hyvää joten lämpimät suositukset, ja nautinnon maksimoimiseksi ne kannattaa ahtaa kitusiin ihan turvallisesti oman kämpän seinien sisässä.

Tänään eli keskiviikkona on olo ollut, no jotakin erittäin epämielyttävää, vetämätön, toljottava, seis. Sain Turun suunnalta vähän samantapaista infoa, ettei sielläkään ihan parasta päivää ole vietelty. Toivon tämän johtuvan siitä että a.) ulkona on niin ahdistava matalapaine tai b.) rasva palaa!. Illan kuntonyrkkeily tosin nollasi kivasti tuon olotilan ja nyt jo parempi mieli, hiki virtasi ihan sadistisesti, ihanaa. Aamulla tein trooppisen posetreenin ja päälle lihashuoltoa ruoka-aikaa odotellessa. Nyt voikin jo kömpiä  peiton alle, huomenna mäkijuoksua ja kuntosalia!

Nyt saisi tulla ukkonen :)

-E

Ei kommentteja: