Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

220710

Lääkkeitä joka lähtöön.

Surkuhupaisaa, tuo otsikon teksti löytyy painettuna apteekin muovikassista, bongasin eilen liikenteessä erään henkilön kädessä sellaisen, naurattaako edes?!

Juuri tsekkasin vähän mitä olen kirjoitellut viime kerralla, ja huomioin että melkein taas jo viikko kulunut tässä välissä, aika melkeinpä "valuu käsistä", vaikkei se suurempia ahdistuksia aiheuta, on niin kivoja asioita tulossa tulevaisuudessa ettei sitä itsekään ihan käsitä, esimerkiksi juurikin NE kisat, ja mielenkiintoisia työjuttuja. Ja kaikkea muuta kivaa siitä olen varma, en vaan tiedä vielä mitä! u got the point, olen vaan päättänyt että paljon hyvää tulee! ;)

Treeniä alkaa olemaan useimpina päivinä kahteen otteeseen. Kuumien ilmojen vuoksi olen aamuisin käynyt tekemässä esim. mäkijuoksut pois, vaikkakin salilla kävisin ehkä mieluiten aamuisin edelleen :). Päivärytmiä olen koittanut vähän inhimillistää, ja pystynkin jo valvomaan kymmeneen melko hyvin, ja ilman kello heräilen kuuden maissa, kyllä kroppa alkaa jo pitämään huolen ettei jää ilman ruokaa.

Eilen treenirintamalla oli kuntonyrkkeilyä, ja hiki oli ihan mahtava, siitä osaa jotenkin nauttia kun puntilla en tuollaista ole koskaan saanut vielä aikaiseksi :). Tuolla tunnilla jossa käyn, on ensin lämmittelyä varttin verran, sitten sykkeet katossa puoli tuntia ja loppuun jäähdyttelyä. Se euforinen tila kropassa ja mielessä tuolta kotiin kävellessä on ihan mahtava, mitkään normaalisti tuskaa aiheuttavat ajatukset päässä ei tunnu juuri miltään, eli juuri niinkuin pitääkin. Pelkkää seesteistä rauhaa mieli täynnä. Usein kun se ajatusten vuoristorata alkaa pyörimään PIIIIIKKkuisen liian lujaa, tulee mieleen negatiivisia asioita juuri niitä asioita kohtaan jotka todellisuudessa on ne sun henkireiät. Niitä alkaa kyseenalaistamaan jne. Ihmeellistä pään sisäistä matematiikkaa!!

Nyt koitan valmistautua täydellisessä mielen rauhassa mäkijuoksenteluun, peace!

-E


Ei kommentteja: