Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 24. heinäkuuta 2010

240710

Goooood evening Biiiii******s!

Kun on hellettä, yrittää viimeiseen saakka olla mainitsematta että on kuumaa ja tukalaa KOSKA sieltä se talvi taas tulee ja silloin haaveillaan hellepäivistä ja valitetaan talvesta ja haaveillaan etelänmatkasta. No, valehtelematta olen tänään nauttinut ihan täysillä kylmästä ilmasta iholla, virkistävää! Viime yö tuli nukuttua oikein hyvin, kevyt sauna alle ja huomattavasti viileämpi ilma kämpässä, avoooot.

Maarit kävi taas täällä pyörähtämässä, onpas Mulle kätevää kun Maaritin valmentaja on Helsingissä, näkee kaveria niin usein! Ja sitten tietty tulee venyteltyä hyvin sillä välin kun Maarit posettelee/keskustelee valkun kanssa. Mistä päästäänkin siihen että vaikken todellakaan vietä jalkojen päällä esim. 8 tunnin työpäiviä, tällä hetkellä, niin kyllä ne jalat vaan jumittuu siitä huolimatta.

Pohdin myös mm. ihmisten askeltamiseroja. Itselläni myös ihan normaaliolotilassa (eli plussakaloreilla?) muistaakseni jalat alkaa helposti hapottumaan ihan vain kävellessä, ainakin pidempikestoisesti. Eilen sitten kun käveltiin salilta kämpille Maaritin kanssa, kysäisin että ottaako sillä jalkoihin ja millä tavalla ja ottaako nyt erilailla tai helpommin kuin ns. off-aikana. Siinä sitten pohdittiin miten paljon juuri vaikkapa erilainen askellustyyli, lihastyyppi ym. kaikki mahdollinen voi vaikuttaa ko. asioihin. Mielenkiintoista! No tietty lihaskalvojen kireys on varmasti se joka eniten painaa, mutta on siellä varmasti muitakin tekijöitä. Ja kyllähän esimerkiksi salilla toisella saattaa ottaa maastavedot etureisiin paremmin kuin toisilla menee taas ihan selkeästi p****elle ja takareisille.

Mulla on ollut nyt 3 päivää kevyempää punttitreeniä, on ollut mukavaa jumppailla enemmän tuntuman ja fiiliksen mukaan, kun muuten melkein hampaat irvessä vääntää sitä just tiettyä ohjelmaa, nauran itselleni, mahtavaa suorittamista Emma ;)...

-E

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee,jee,jee!! Hieno kuva! :)

Enzyme kirjoitti...

Hienolta näyttää kunto! :)

Marika kirjoitti...

Napakka kunto pimulla! Tsemppiä! :)

emr kirjoitti...

Miten lämpimiä sanoja täällä satelee :) kiitos ja syvä kumarrus! :)

Johanna kirjoitti...

Mielettömän hyvä kunto! Tahtoo tuollaiset reidet :D

emr kirjoitti...

Oh :), kiitos! Rasvaprosentin pienikin aleneminen tekee ihmeitä ;).