Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Vähän lämpöö si!

Hellureii!!


Kuten ilmi on tullut Helsingissä olin taas pyörähtämässä ja ajatuksia taas ERÄÄN dieettitoverin kanssa vaihdettu.. Paljon toi ravinto ja henkinen puoli puhuttaa meitä (puhun meistä vaikka ollaan eri yksilöitä, mutta Emma, tää on yhteinen blogi, joten olemme yhdessä kaksikko..tai kahdestaan yksikkö;D). Ne hetket kun jaksaa toisen kanssa kommunikoida (niitä hiljaisia hetkiä on koko ajan nimittäin enemmän ja enemmän, tosin yksikään sekunti ei oo yhtään vaivaannuttava) on aika paljon tuolle aihealueelle omistettu. Siis ruualle ja henkiselle puolelle. Treenit kun tulee suorittamisen kautta aina tehdyksi:D Kyllähän tää kisaaminen puhuttaa muutenkin kun molemmat on ensimmäistä kertaa "veneessä", mutta tuo ruokapuoli on noussut erittäin tärkeäksi osaksi koko projektia. Nyt tutustuin ensimmäistä kertaa Ayurvedan kiehtovaan maailmaan. Tietoni tuosta on vielä äärimmäisen pieni, mutta pienin paloin ahmin aiheesta enemmän, jotta asian sisäistäisinkin tällä kapasiteetilla. Selvitin kuitenkin nopealla katsauksella (sitä tosin ei nopealla katsauksella kannata tehdä) oman kehotyyppini. Nyt on sitten selvitetty mm. omalle kehotyypille sopivat mausteet, ruoka-aineet jne. Mielenkiintoista. Tämäkin!:)

Treenit helteessä on sujunut suht hyvin. Jalat keräävät edelleen nestettä työpäivien ja kuumuuden takia. Sitä ei vaan pysty ymmärtämään, miten keho reagoi rasitukseen ja ilmaan. Varsinkin painoa alkaa olemaan lähemmäs 20 kiloa vuoden takaisesta vähemmän kannettavana. Ei vaan pysty hyväksyyn et kroppa on herkempi. Vika on jossain muussa..:D

Yksi huolenaiheeni on väsymys mikä näkyy ja tuntuu välillä erittäin rasittavastikin. Vaikka treenien määrä ei todellakaan ole äärimmäisen suuri, vielä, on sitä useasti niin poikki ja pihalla. Jopa tänään, vaikka kalorit huitelevat tankkauksen vuoksi reilusti päälle 3000, on keho enemmän kuin puutunut. Päällimmäisenä syynä tuohon on, etten rauhoitu. Vapaapäivätkin kun menee reissatessa maailmalla. VR vie ja tuo kohtuu hintaan..suosittelen..(saisko siitä sponsoria!?!??!). Oman mielen rauhoittaminen on tärkeää ja auttaisi varmasti jaksaamaan enemmän. Esim koneen ääressä tulee vietettyä niin paljon aikaa, ettei blogin kirjoittaminen tunnu kiinnostavalta. Varsinkaan iltaisin. Silloin kun sitä aikaa on edes hitusen. Ennemmin kirjoittaisi vaikka ajatuksiaan paperille kuin katselisi tätä näyttöä jossa vilkkuu päivätpitkät excel-taulukko kertomassa monta grammaa chia-siemeniä saan tänään syödä:D

Nyt hetkeksi taas jalat kohti kattoa ja mieli rauhalliseksi. Muumeja pari jaksoa siis. Postauksen ei ollut tarkoitus olla negatiivinen vaan lähinnä muistututs itselle, että pitää muistaa rauhoittua. Koko aikaa kun ystävät eivät ole sitä korvanjuureen hokemassa. Valitettavasti.

Nää painostavat kelit painostaa mua entisestään suorittamiseen, ajatukseen, josta pitäis päästä eroon. Viileämmällä ilmalla pääkin kylmenisi:) Uskoisin näin ainakin..


Jahas se on taas puoli tuntia kanamunat kiehunut..tai siis se vesikin on jos vissiin haihtunut kun mitään ei kuulu joten palataan taas OMAN nyrkin ja hellan väliin.. Adios!:)

Ps. Vihdoin on löytynyt oikeä käyttötarkoitus rypsiöljylle: Pyöränketjut toimivat kuin RASVATTU sen ansiosta, ei enää narise:D

*M*

7 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Hieno kuva Maaritistakin. Hyvin etenee molemmilla dieetti...hyvä tytsyt!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vau MaarIt. Sanoin eilen ja sanon myös nyt, hyvältä näyttää <3

MaarEt

"Pröbäbly tha most händsöm guy in kuopio" kirjoitti...

Oho hienosti oot kiristyny!

map kirjoitti...

Mikä lie nirunaru-tauti iskenyt..Kiitos kannustuksesta:)

Satu kirjoitti...

Loistavaa Maarit! Hyvältä näyttää, vaikka livenä oisin mieluummin nähnyt;)

Anonyymi kirjoitti...

Upean näköisiä naisia olette molemmat! Nyt vaan jaksamista ja paljon hyvää mieltä dieetille - se on ihana matka kaikin puolin vaikkei aina siltä tuntuiskaan! ;)

Kirjoitit Maarit tuosta oman kehotyypin selvittämisestä. Osaatko suositella aiheeseen liittyvää lukemista tai mistä saisi apua oman kehotyypin selvittämiseen?? Oon lukenut pintapuolisesti aiheesta ja niiden lyhkästen ryhmittelyjen mukaan en osaa täysin asettaa itseäni mihinkään ja toisaalta sovin joillain tavoilla kaikkiin... :D

-Anne

map kirjoitti...

Kiitos taas..kommenttien saaminen ylipäätään on mukavaa. Suurta plussaa on tietysti se, että ne ovat noin positiinvisia ja kannustavia..Mukavaa huomata että tätä lukee muutkin kuin kaverit (pakotettuna;D). mielenkiintoinen matka tämä on tosiaan vaikka välillä energiat onkin ihan loppu.

Olen itse pintaraapaisuna vasta aiheeseen tutustunut ja tiedän, että Emmalla on jo enemmän asiasta tietoa, että hän voi lisätä kommettia jos jaksaa/ehtii;b. Olen juuri menossa kirjastoon hakemaan kevyttä iltaluettavaa aiheesta, mutta esim netissä on muutama testi, englanniksi ja suomeksi..Quinoaa.blogspot.com:in kautta voi myös asiaa tutkia:) Se muuten on mahtava blogi kaikille ruokavalioasioista kiinnostuneille!
Kirjassa ollut testi, jota katsoin, oli hiukan kattavampi kuin netin versio että voihan kokeilla tehdä esim kirjan avulla sen ja netissä ja lisäksi tehdä se ajoittain uudestaan, jotta pääset siihen balanssiin.. Tää vastaus nyt oli vähän ympäripyöreä mutta toivottavasti jotain apua oli kuitenkin:)

Toivottavasti nähdään Satu livenäkin mahdollisimman pian!:)