Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

maanantai 2. elokuuta 2010

Söi muidenkin ruuat..


Aaaa...iltavuoro edessä ja ennen sitä aktiivista rentoutumista: kirjastoon,salille, torille ja hierontaan. Ilma on huomattavasti eilistä viileämpi ja kummasti jaksaa ihan erilailla tehdä asioita..Aamulla on paisteltu jauhelihaa ja kanaa muutamaksi päiväksi eteenpäin, joita kotipuolen sponsorit mulle eilen kantoivat. Nyt jaksaa vaivautuu hellaa käyttämäänkin kun kämppä on sen verran viileä. Olen muutenkin ihan raivostunut noiden korkeiden lämpötilojen aiheuttamista ongelmista, vaikka siis lämmin ja aurinkoinen kesä on tosi jees!! peace kaikki auringon palvojat;) Ensinnäkin kroppa on aivan tönkkö, toiseksi:esim. valkuaisen erottaminen keltuaisesta on huomattavasti haastavampaa. Tuntuu, että se keltuainen on osa valkuaista jo valmiiks. Sitten kolmanneksi: jääkaappi ei pysy tarpeeksi viileänä. Tiedän..se ritilä sieltä takaa pitää imuroida jnejne. mut se on oikeasti helpommin sanottu kuin tehty kun tuo kaappi on sijoitettu sille tarjoitetulle umpinaiselle hyllykölle. Mutta anyway tomaatit, parsat sun muut herkemmät kasvikset pitää syödä parissa päivässä pois jos niitä ei halua heittää menemään. Eli kaupassa/torilla saa juosta yhtenään.

Eilen kävin äidin ja siskon kanssa kesäteatteria katsomassa Samppalinnassa. Pohjalla kahdet treenit, kiireinen työpäivä, kuumuus, tankkauksen jälkeinen väsymys. Avot. Olin pariin otteeseen nukahtaa esityksen aikana vaikka kyseessä oli musikaali ja ihan hyvä sellainen. Ompahan tullut tehty kesällä siis muutakin..suoritus takana..taas kerran ;D

^^

Ylläoleva on teksti kirjoitettu kutakuinkin viikko sitten ja sen jälkeen on ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Emma oli kylässä piristämässä mun arkea ja tehtiin muutama hyvä yhteinen treeni tai siis kumpikin teki omiaan ,mutta hyvässä yhteishengessä. Viimeistään kävelymatolla ainakin vaihdettiin pari sanaa:D Erityisesti yhdessä tehty intervallitreeni oli erittäin toimiva. Yksinkertaisesti se koostui nyrkkeilysäkin hakkaamisesta kovalla temmolla noin 30 sekuntia, jonka jälkeen tehtiin minuutti joko vatsoja, punnerruksia, hiihtohyppyjä tai x-hyppyjä. Tämän jälkeen oli 30 sekunnin tauko ja homma alusta. Kierroksia kertyi 24 min edestä. Hiki virtasi huolella eli toimii:) Treenin jälkeen suuntasimmekin kauppaan ostamaan kauan odotetun älä laske mitään-päivän safkoja. Voin kertoa, ettei kumpikaan nukkunut sitä edeltävänä yönä juuri ollenkaan. Aamu korkattiin myslileivällä, tortilloilla, karkilla jne jne. Päivän pakollisen treenin ajoitus venähti pikkusen myöhemmäksi kun tuo ruokamäärä alko väsyttämään melkoisesti. Ylläri?!?! Treenin jälkeen takaisin ruuan ääreen ja molemmat taisi sen huonon olon itelleen hankkia pariinkin otteeseen. Mieli on heikko, mutta tulipa siitä ruuasta nautittuakin:) Nyt kunto näyttää siltä kuin joskus dieetin alussa:D

Nyt dieetin aikana on todella oppinut arvostamaan vapaa-aikaa. Juuri sitä mitä rahalla ei saa. Mielellisesti on nimittäin usein aika hajalla kun aikaa ei riitä edes murto-osaan niihin juttuihin, joista saisi voimavaroja lisää.. Pian onneksi loppuu arkinen puurtaminen ja paluu koulun penkille on edessä. Mahtavaa:)

Nyt juomaan teetä, syömään, hoivaamaan työstä puutuneita kinttuja ja nukkuumaan. Huomenna taas oravanpyörään, pyörään, mikä stoppaa tasan viikon päästä!


*M*

Ei kommentteja: