Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 29. heinäkuuta 2010

Mitäs laitettais?


Lähdinpä melkein extempore Turkuun Maaritille, tosin vetoapuna itse Maarit joka "taas" keskiviikkona käväisin Heltsinkissä sovittamassa biksut, joista tulee BTW mahtavat!, ja näkemässä järjen ääntään aka valmentajaa. Ysiltä illalla nää tytöt sitten hyppäs (siitä oli kyllä hyppy kaukana) junaan ja nokat kohti Turkua. Meno oli melkoisen väsynyttä, mulla oli takana suht alhaisilla kaloreilla suoritettu kuntonyrkkeilypäivä ja Maaritilla jalkajumppaa ja posettelua. No juna oli sopivan tyhjä ja saatiin rauhassa heittää kehittynyttä läppää, tokkapa sitä kai muutkaan ihmiset pystyis estämään?

Nyt aamulla Maarit lähti kunnon kansalaisena töihin ja meikä urheilupuistoon mäkijuoksun ihmeelliseen maailmaan, sen verran ADHD-mieliala mulla on (HUOM! ei näy mitenkään fyysisenä aktiivisuutena, harmi...!) etten pysty edes sitä 25 minuuttia vain juoksemaan, vaan loppuun pitää aina jotain soveltaa ja keksiä vaihtelua. No ei tuo vaihtelu kyllä syntikään varmasti ole, ja pääasia että syke nousee eikö. Iltapäivällä vielä salille "pyörimään", vetävien treeniä olisi mulla ja Maaritilla vissiin posettelua, hirvee NARSISSI!

Pirteistä junamatkaajista vähän kuvamatskua kyljessä, alkaa noi meikkituotteet muutenkin olemaan jo vähän vieras käsite ;D.

-E

Ei kommentteja: