Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 16. marraskuuta 2010

Lihaksiston murikointia ála Johanna Ekblom @ Mayors Helsinki

Viime viikon lopulla olin 3 päivänä Helsingin helmessä eli Mayorsilla pitämässä Biosignature -demopäiviä. Osaanotto jäi mittauksien osalta vähäiseksi, mutta silti saatiin jaettua Biosignaturen ilosanomaa kuitenkin muutamille kiinnostuneille! Demopäivät toi kuitenkin mulle yhden kullanarvoisen yhteistyökumppanin, urheiluhieroja Johanna Ekblomin. Johanna on juuri avannut vastaanottonsa Mayorsin tiloihin.
Tänään sitten koitti ensimmäisen hieronta Johannalla. Lihakset tuntuikin jo melko hapokkailta, pitääkö edes mainita että venyttely on ollut suhteellisen vieras käsite sitten kisadieetin, tosin silloinkin tuo lihasta huoltava toiminta oli melkoisen olematonta, optimaalisintahan on ulkoistaa tuo toiminta kokonaan niinkuin kunnon Prot, mikä taasen ei vaan aina ole käytännössä mahdollista.

Kun menen hierontaan, haluan että se EI muistuta rasvan lääppimistä keholle, toki ainahan ihmisenkoskestus on rentouttavaa ja sielua hellivää, mutta sitä voin harrastaa ihan omastakin toimesta vaikkapa kotosalla ja sillä ei ole mitään tekemistä sen murjomisen kanssa joka on yleensä tarpeellista kun puhutaan urheilijan lihashuollosta. Haluan että lihakset hierotaan auki, eikä haittaa jos hieman kyynel vierailee silmäkulmassa. Jo alkumetreillä kävi selväksi että Johannalla on kunnon otteet hommaan, yes! Käytiin läpi yläkehoa. Aloitettiin alaselästä ja lopetettiin kaulan lihaksiin, läpikäytiin myös ylä- ja alarintaa, kyllä, naistenkin rintalihaksia voi ja kannattaa hieroa ;).

Nyt on taas yläkropan lihakset vetreämmän tuntuiset, kiitos Johanna!

Elikkä Johannalle voi varailla aikoja numerosta 044 217 2992! Tsekkaappa vielä Johanna Super J -Facebook -sivut! , tuolta löytyy superhyviä avajaistarjouksia, 45 min. hieronta 30 €!

-Emma

Kuvissa Ben Pakulski ja kuvat RX Muscle dot cooooom!
1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Kiitos hierojavinkistä! Pitääkin kysellä aikaa murjontaan :)