Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Nappeja, voiteta ja jauheita. Ja reeniä!

Päivä PM-kisan jälkeen.
Eipä tullut oikeastaan koko kesän ja syksyn aikana kirjattua treenejä tänne blogiin, joten tässä eilinen setti kunnon reeniblogi tyyliin;

KÄDET 13.11.
1 a. Ylätalja vastaote (hauikselle)
1 b. Hauiskääntö taljasta
x3
2 a. Hauiskääntö taljasta vasaraotteella, 1 kädellä
2 b. Hauiskääntö KP, scott-penkissä, 1 kädellä
x3
3a. Ojentajapunnerrus rintapunnerruslaitteessa (wtf! ;) )
3b. Ranskalainen maaten, 2:lla käsipainolla
3c. Push down, köydellä
x3
4a. Pystypunnerrus seisten, KP
4b. Viparit, seisten
x3
5. Rannekäännöt, KP
x3

Viime viikot olen treenannut melko mielivaltaiseen tyyliin tehden vähän mitä mieleen juolahtaa, kuitenkin ihan kunnon treeniä. Ensi viikkolla kaikki tehot irti ja sitten kevennellään. PM-kisaviikko toimi minulla jo kevennyksenä, joten treenit starttasin heti periaatteessa "day after".

Dieetin jälkeen karsin kovalla kädellä tuota lisäravinne arsenaalia, tarkoituksena antaa kropalle ja rahapussille hieman lepoa. Muutama luottotuote toki on pysynyt päivittäisessä käytössä, tai ilmestynyt niiden joukkoon;


1. Poliquin Multi Intense -monivitamiini, isolla annostuksella, auttaa mm. kroppaa puhdistumaan, eikä keho joudu menemään ns. aminohappo varastoille (hyvä uutinen jos haluaa lisää lihasta/säilyttää sitä?!)
2. Poliquin Übermag -magnesium, tämän otin matkaan viime viikonloppuna messuilta. Melkein jokainen meistä kärsii magnesium vajeesta, hyvä testimenetelmä on se, että annos alkaa olemaan sopiva kun aamulla on vatsa löysällä.. Biosigun yhteydessä voidaan asiakkaalla maistattaa sinkkiliuosta, josset maista suussasi mitään vettä kummempaa, niin ei kropassakaan ole mineraalit ihan täydellisesti imeytyneet, ja voinpa kertoa että hyvin harva maistaa yhtään mitään. Tein sinkkitestin ekan kerran Tanskassa koulutuksen yhteydessä, ja toisen kerran viime viikolla toimistolla, pikkuisen sieltä alkaa jo tulla metallista häivähdystä; I'm gettin there...!
3. Poliquin D3 Emulsion, trendivitamiini D3, vedin jopa läpi hellekesän isolla annostuksella. D3 tankkauksen jälkeen väittäisin että oikeasti olo tuntuu virkeämmältä ja pirteämmältä melko piankin, placeboo tai ei mutta en pane pahakseni.
4. Ultra Hcl -suolahappokapselit. Kaikkien lisäravinteiden äiti. Kuten täällä olen aiemminkin kirjoitellut, jos ravinteet ei imeydy, onko niitä mieltä popsia? Biosigun yhteydessä asiakkaat suorittavat myös vatsahappotestin jotta saadaan selville tuo imeytymistilanne, kun tein happotestin taso oli surkeaa luokkaa, joka ei kylläkään yllättänyt allekirjoittanutta.. Siitä lähtien on Ultra Hcl kapselit pujahtanut suuhun jokaisen aterian yhteydessä.
5. Inositol. Tämä on suht uusi tulokas, nyt parisen viikkoa käytössä ollut, itse halusin testata tämän vaikutusta uneen (tiedän että monet ovat saaneet avun Inositolin avulla). Ainakin kello 3:n joka öiset heräämiset ovat nyt jääneet pois pikkuhiljaa, macig! Inositol on siis B-vitamiinin tavoin toimiva "uniikki kemikaali", mm. parantaa unen laatua, pistää neurotransmitterseihín liikettä eli boostaa draivia, auttaa verensokerin hallinnassa, rauhoittaa kroonisen huolehtijan pääkoppaa jne!
6. Poliquin High concentrate EPA/DHA liquid -kalaöljy. Tämä on tulossa käyttöön, kunhan saan popsittua nuo vanhat kapselit kiduksiini. Olen ihan innoissani tuosta; kerrankin mulla on 100% laadukas kalaöljy valmiste, odotan innolla että pääsen käyttämään tuota. Tein dieetillä tosi typerästi, kun himmailin kalaöljyn nauttimista koska halusin säästää päivittäisiä kaloreita "oikeaan ruokaan", no nyt luettuani vielä enemmän ja lisättyäni kalaöljyn määrää, olen vakuuttunut että siinä on lisäravinne paikallaan, myös oman Biosigu -hormonaalisen profiilini perusteella..Kalaöljystä tekee mielenkiintoisen myös sen rasvaa polttava vaikutus, eli tarvitsisiko sitä nyt välttämättä niihin kaloreihin laskeakkaan??
7. Poliquin Topical Mag -magnesium. Jos et ole syystä tai kolmannesta testaillut vatsahappoja, ja muutenkin epäilet ettei siellä ihan välttämättä yksi yhteen kaikki mene, tämä on sellainen tuote jolla saat kuitenkin takuu varmasti sitä magnesiumia hyötykäyttöön elimistössä ja tasoja nousemaan. Eli suoraan iholle levitettävä magnesiumvoide; imeytyy iholta suoraan verenkiertoon, ihan lempparituote!!Ja lisää on tulossa, sen verran kiinnostaisi testailla mm. Poliquin sarjan insuliiniherkkyttää parantavia tuotteita...

-Emma

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kiitos mielenkiintoisesta blogista!

Lisäravinnepostauksesta tuli mieleen, että magnesiumin runsas pitkäaikainen saanti voi häiritä muiden hivenaineiden imeytymistä kehoon. Miten tätä kommentoidaan Biosignaturessa? Jos suositellaan kerran noinkin rajuja mg-annostuksia...

Terveisin, ninia