Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 11. marraskuuta 2010

Ruokaa ja juomaa


Mieliteot ruuan suhteen jatkuu varmasti vielä monta viikkoa, mutta jotenkin yritän soveltaa itselleni ruokia mitkä maittaa, täyttää ja on lisäksi suht kevyitä. Vieläkään kun en voi syödä niin paljoa kun mieli tekisi... Tänään oli siis vuorossa pinaattikeittoa. Kämppikseni valmisti itselleen eilen jotain pakasteversiota ja oli lähellä etten salaa syönyt osaa sen keitosta. Kasasin pienen sisäisen ahmattini ja siirryin nettiin katsomaan, miten pystyis soveltamaan itselle sopivan pinaattikeiton ja tässä itse sovellettu lopputulos. Kaikkihan uppos kerralla ja ilman huonoa omaatuntoa:)

1 l vettä

2 kpl kasvisliemikuutiota (meitsi satsasi lisäaineettomaan luomuversioon)

300-400g pakastepinaattia

1 rkl kookosöljyä

0,5-1dl kookosmaitoa, kermaa tms.
3rkl kookosjauhoja
suolaa tarpeen mukaan ja mausteita
(sipulia)


Pakastepinaatti kannattaa sulattaa mikrossa tai höyrystämällä ennen ku lisää sen kattilaan kasvisliemen sekaan..sit loput aineet mukaan ja vähän haudutusta. Laitoin pikkusen psyliumia lisäks mut eipä se niin tarpeellista oo. Tuli kyl ihan tajuttoman hyvää!! Kaloreita ei hirveesti ja aineet on gluteenittomia ja kookoksen ansiosta parempia mm. kropan toimintaa ajatellen:) Tän kroppa kun maitotuotteista ei aina ole kiitollinen. Lisää vain munat tai valkuaiset! Jamii!!! Eikä vie aikaakaan kauaa eli sopii kiireisen citysinkunkin arkiseen aikatauluun;D

Niin ja nyt lähellä joulua kun ollaan niin maistuishan toi glögikin tähän nassuun, mutta eipä sitä oikein voi juoda. Kalorittomat on puukattu makeutusaineilla, jonka seurauksena vatsa ei toimi ja normit sisältää energiaa liikaa. No löysimpä Forsmanilta jouluroobois teetä. Se höystettynä sitruunalla, inkiväärillä ja stevialla on terveellinen juoma valmis ja yhden sokerihiiren mieliteot taas täytetty. Hetkeksi ainakin:)


Nyt sänkyyn odottamaan sitä pinaatin vaikutusta. Huomenna mulla on varmasti jo isommat hauikset:)

*Maaretti*


4 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Pakko kyl laittaa testiin! Ja tänään visiitille Elämän lankaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tuosta pinaattikeiton ohjeesta! Täytyy kokeilla, kuulostaa herkulliselle.

- Karita

map kirjoitti...

Kertokaahan ihmeessä miten maistu ja uppos:)

Anonyymi kirjoitti...

Oli hyvää jopa ilman liemikuutiota ja öljyä! Saa syödä masun täyteen dieetilläkin. Niin ja kookosjauho oli myös uusi tuttavuus. Sopii tosi hyvin keittoon ja puuroihin, tekee ihanan koostumuksen. Loistotuote!