Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 11. marraskuuta 2010

Womens Physique Division

Tuolla Jenkkilässä väsäillään nyt kovaa vauhtia uutta kilpailusarjaa nimeltään womens physique division; ideana tuottaa kilpailijoita jotka ovat hieman pienempiä kuin "oikeat" kehonrakentajat, mutta kuitenkin lihaisempia kuin mitä figure tytöt nykyisellään ovat, eli jotakin siitä välimaastosta.

Varmasti tätä meidän Classic Bodybuildingia voisi pitää juuri tuollaisen sarjan vastineena. Itse näkisin kovin mieluisena jos tulevaisuudessa lahjakkaimmat CBB-tytöt saisivat mahdollisuuden kokeilla siipiään ameriikan maalla, mutta tosiaan WPD-starttaa ensi vuonna, ja pro kortteja aletaan jakaa kisa kisalta, on todella mielenkiintoista millaisiin raameihin laji lutviintuu! Paljon nimiä on foorumeilla
heitelty "sopivasta" WPD -fysiikasta ja toiveita siitä miltä lajin edustajat tulisivat näyttämään, muutama päivä sitten julkaistiin ihan virallisia kriteerejä ja sääntöjä:


Onko muilla herännyt ajatuksia tuosta uudesta sarjasta?

Itse toivon että "lookki" pysyisi sellaisena joka olisi mahdollista saavuttaa näillä samoilla säännöillä joita täällä suomessa noudatetaan. Tässä sarjassa tehtävät pakolliset poseeraukset;

"FRONT DOUBLE BICEPS/OPEN HANDS (NO FLAT FOOTED FULL FRONT POSE – SOME SORT OF FRONT TWISTING POSE)


BACK DOUBLE BICEPS/OPEN HANDS


SIDE TRICEP WITH LEG EXTENDED


SIDE CHEST WITH ARMS EXTENDED


FRONT AB/THIGH"

..kisakuvia innolla odotellessa :)!
-Emma

2 kommenttia:

Teemu kirjoitti...

Aika mielenkiintoinen laji, tosin eikä tuo ole sitten jenkkien omissa mestaruuskisoissa, onko kutsukisana ulkomaalaisillekin? Testaus tuolta taitaa puuttua, katsotaan siten minkä kokoisia kisaajia tuonne tulee.

Teemu

emr kirjoitti...

Testaushan puuttuu myös monesta, no esim. pohjoismaasta, joten ei auta itkee siinä asiassa :P.
Mutta todella todella innolla odotan mitä nimiä tuonne ilmoittautuu ja millaisiin päätöksiin tuomarit tulee, koska noissa ekoissa kisoissahan se linja sitten vedetään..
Toivottavasti Jenkit huolisi muistakin maista kisaajia, ihan perus pro-kortti meiningillä tai jotain, en oikein ole perehtynyt noihin lainalaisuuksiin..?