Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

180511

Aamukahvi + hyvä seura, Emma likes this.
Viikonvaihde ja alkuviikko siis vietetty Maaritin luona tois-puol suammee,tänään paluu mukavalle-työmaalle, tuo toteamus tulee oikeasti Suoraan Sydämmestä. Juotiin paljon (hyvää) kahvia aamutuimaan ja vähän päivätuimaankin, vatsa ei kiittänyt mutta mieli kiitti,, kumpi sitten painaa vaakakupissa enemmän, tätä kysymystä voi pyöritellä päässään ja punnita vaakakupissa! :) Mietin miksi kahvi maistuu paremmalle (olettaen että tarjolla on hyvä-laatuista tavaraa) kylässä, ehkä se on se hyvä seura?
Treenattiin toki jokaisena päivänä, Gym 99:llä, ja yksi aerobinen lenkki suoritettiin Puijon tornin juurelle, pikkuisen matkaa Maarit jaksoi rahnata mua rappusiakin ylöspäin! Viikonloppuun kuului myös meidän symbioosille hyvin epätyypillistä sosiaalista elämää kun kokoonnuttiin harrastusporukalla terassin, viileyteen.

Töissä tapaan nyt paljon Oikotie Optimaalin -valmennusryhmämme osaanottajia jotka tulevat nyt toisiin mittauksiinsa. OO on kyllä ollut huipputoimiva konsepti kaikin puolin! Nyt on meneillään siis toinen valmennusryhmä, sekä ensimmäisen OO:n jatko-ryhmä, mahtavia tyyppejä kaikki minun mittaamani ja tapaamani osaanottajat, ja niin erilaisista lähtökohdista. Kaikenlaisia haasteita ja mahdollisuuksia on siis sylin täydeltä tarjolla tässä työssä! OO-foorumeilla annettavat viikkotehtävät puskevat itseäkin taas perusasioiden äärelle, nyt mm. vastasin haasteeseen tehtävässä, jossa oli tarkoitus valita itselleen yksi rutiini, jota suorittaa tästä eteenpäin ainakin viikon ajan päivittäin, tehtävä ehdotuksina oli mm. "kirjoitan enintään 5 riviä pitkiä sähköposteja, siivoan asuntoani joka päivä vähintään 10 minuuttia tai kirjoitan joka aamu 3 suoritettavaa asiaa ylös ja teen ne aamupäivään mennessä valmiiksi". Omaan onkeeni osui niinkin yksinkertaisen klassinen akilleen kantapää kuin "venyttelen jokaisena iltana vähintään 10 minuuttia". :)
 
Kaisan blogissa muuten pyörii äärettömän informatiivinen artikkelisarja "Miksi en saa tuloksia?", suosittelen!
Osa 1. Teen mielestäni asiat oikein - Miksi en saa tuloksia?
Osa 2. Samat ruoka-aineet joka päivä - Ruokayliherkkyydet
Osa 3. Kilpirauhasen toiminnan hidastuminen - Liian vähäinen energiansaanti
Osa 4. Epätasainen ravinto-aineiden saanti / Liian suuri energiamäärä
 
Kaksi osaa vielä tulossa!

Nyt oikomaan lihoja, vähintään 10 minuuttia :).
 
-Emma
 

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Mä näin teidät siellä terassilla!:) Olin se joka moikkas maaritille (en tiedä olitko sillon siinä), ja kyllä mäkin HIEMAN ihmettelin että mitäs maaritti terassilla on..xD kun ymmärtäny että se ei ole niin yleistä teillä:D mutta niin ,kyllähän mekin poikakaverin kanssa satamaan siinä oltiin menossa istuskelemaan..:)

Näittekö sen saunanvedon ME-yrityksen??

Jonna1983 kirjoitti...

Mäkin olin siel, mut eihän mua kukaan uudessa tukassa tunne :D On muuten tosi hyvä toi Kaisan blogin jatko-osa!

Pitäis varmaan itsekin tehdä lupaus venytellä väh. 10 minsaa/pvä. Ei tekis yhtään huonoa...

emr kirjoitti...

Heipsan Laura, mä en oikein huomannut ketään ohikulkevia kun istuin naama sinne seinään päin :D. Kyllähän Maaritin voi useinkin bongailla varmasti esim. Kuopion yöelämässä, toisin kun meikäläistä, no varsinkaan Kuopion yöelämästä, tai yhtään sen enempää Helsinginkään :D! Ei nähty sitä saunanvedon ME-esitystä, saatiin kyllä valistusta siitä, onnistuikohan ne..?

Jonna: Kaisan tekstit on kyllä kaikki ihan supereita, ne vois kaikki linkittää :)).

Laura kirjoitti...

Mie oon samaa mieltä noista kaisan teksteistä, aivan loistavia!:)

Juu ja kyllä olivat onnistuneet siinä saunanvedossa...xD pari kertaa oli se pyörä rikkoontunut siitä kärrystä niin sekin oli pitänyt vauhdissa vaihtaa....